Status: Przed
Doczy: 24 Kwi 2012 Posty: 1 Skd: Warszawa
Wysany: Wto 24 Kwi, 2012
Witam, dziś byłem na lindleya, mam obustronny konflikt typu mieszanego, wizyta trwała minutę, powiedziano mi że zrobi się "szlifowanie" tych zmian(mam geody, skostnienie 4mm na tylnej cz. obrąbka) nie dano mi dojść c do głosu, po prostu operacja i tyle, ból jest znikomy (przy dłuższych marszach), jeżdżę regularnie rowerem po 20 km dziennie. to mi bólu nie sprawia, teraz czy ktoś miał to zeszlifowanie, czy jest to bardziej zabieg, czy jakaś poważna operacja, termin mam wstępnie na czerwiec, wypadałoby się skonsultować pewnie jeszcze z jednym specjalistą, polecacie kogoś. proszę o pomoc bo spadło to na mnie jak grom, wiem , że nie operowane będzie się pogłębiać, tyle że , diagnoza i decyzja o operacji padła tak szybko i automatycznie, ze nie wiem czy mam się obawiać czy cieszyć że mnie tak szybko będą naprawiać. proszę o pomoc.
Zajrzyj do tematu: tutaj, w dz.ogólnym, będzie Ci pomocny w dylemacie czy operować. Z Wa-wy jest wielu lekarzy godnych polecenia, adresy są na Forum w dz.kontakty do lekarzy.
_________________ *...Mamy możliwość wyboru jak wykorzystać swój czas...*...MOJA HISTORIA...*
Ja bym skonsultowała to jeszcze z innym lekarzem. Może z którymś polecanym na forum. Zawsze to lepiej się upewnić na 100% czy diagnoza jest słuszna. Lekarz też człowiek, więc może się także pomylić powodzenia