Forum Bioderko Strona Gwna

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Autor Wiadomo
moja historia
Matikajne 
Mikrus Bioderkus

Status: Przed
Doczy: 24 Kwi 2012
Skd: Warszawa
Wysany: Wto 24 Kwi, 2012   

Witam, dziś byłem na lindleya, mam obustronny konflikt typu mieszanego, wizyta trwała minutę, powiedziano mi że zrobi się "szlifowanie" tych zmian(mam geody, skostnienie 4mm na tylnej cz. obrąbka) nie dano mi dojść c do głosu, po prostu operacja i tyle, ból jest znikomy (przy dłuższych marszach), jeżdżę regularnie rowerem po 20 km dziennie. to mi bólu nie sprawia, teraz czy ktoś miał to zeszlifowanie, czy jest to bardziej zabieg, czy jakaś poważna operacja, termin mam wstępnie na czerwiec, wypadałoby się skonsultować pewnie jeszcze z jednym specjalistą, polecacie kogoś. proszę o pomoc bo spadło to na mnie jak grom, wiem , że nie operowane będzie się pogłębiać, tyle że , diagnoza i decyzja o operacji padła tak szybko i automatycznie, ze nie wiem czy mam się obawiać czy cieszyć że mnie tak szybko będą naprawiać. proszę o pomoc.

AgaW 

Galaktikus Bioderkus

Status: Osteo. Ganza x 1
Doczya: 07 Cze 2009
Skd: Lubelskie

Zajrzyj do tematu: tutaj, w dz.ogólnym, będzie Ci pomocny w dylemacie czy operować. Z Wa-wy jest wielu lekarzy godnych polecenia, adresy są na Forum w dz.kontakty do lekarzy.

Iza 
... pod prąd ...
Maximus Bioderkus

Status: Przed
Doczya: 18 Gru 2011
Skd: dolnośląskie

Ja bym skonsultowała to jeszcze z innym lekarzem. Może z którymś polecanym na forum. Zawsze to lepiej się upewnić na 100% czy diagnoza jest słuszna. Lekarz też człowiek, więc może się także pomylić :) powodzenia

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: