No tak ... chorzy na tarasie palili sobie i to często. Ale to był taras a nie sala i choć czasem zaleciało "dymkiem" to nie było to uciążliwe. Była tam popielniczka i było wokoł niej czysto i schludnie.
Ale palenie w salach jest niedopuszczalne Przecież szpital nigdy nie powinien godzić się na takie zachowania i zakaz palenia w salach powinien być bezwzględnie respektowany
Nie mam nic przeciwko palaczom - sama paliłam wiele lat, ale uważam, że są miejsca w których palenie powinno być bezwględnie zakazane!
A wyznaczenie chorym miejsca na palenie jest dobrym rozwiązaniem, bo wiadomo że jeśli ktoś musi sobie zapalić to bedzie robił to ukradkiem w miejscach, gdzie będzie to przeszkadzało osobom niepalącym np. w łazience.
Szpital to miejsce szczególnej ochrony zdrowia i nikt nie powinien być zmuszany do wdychania dymu papierosowego. Jeśli ktoś pali to przecież jest świadomy tego że palenie szkodzi i to jego wybór i to nie znaczy że inni mają z nim palić biernie.
_________________ *...Mamy możliwość wyboru jak wykorzystać swój czas...*...MOJA HISTORIA...*
Status: Przed
Doczya: 02 Mar 2010 Posty: 19 Skd: wielkopolska
Wysany: Sro 03 Mar, 2010
Piszecie o powikłaniach po znieczuleniu -to dlaczego nie stosuje się pełnej narkozy?
Ja np. miałam 2 razy narkozę przy cięciu cesarskim i było ok.
Cy przy bioderkach jest inaczej?
Powoli wszystko ogarniesz. Na początku zobacz jakie są tematy w każdym z działów. Przeczytaj same nazwy. Wtedy już będziesz mieć jasność o czym gdzie jest.
A potem czytaj sobie wybrane rzeczy po kolei
_________________ *...Mamy możliwość wyboru jak wykorzystać swój czas...*...MOJA HISTORIA...*