Forum Bioderko Strona Gwna

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Autor Wiadomo
Akcja wsparcia i pomocy dla naszego podopiecznego Jarka.
halinka 
Popularus Bioderkus

Status: Przed
Doczya: 26 Wrz 2012
Skd: malopolskie
Wysany: Czw 27 Mar, 2014   

Witajcie Kochani

Jedziemy z Jarkiem do Otwocka we wtorek tj.02.04.2014.Usunięcie skostnień z prawego biodra.Jarek aktualnie ma 3 fizjoterapeutów z dużym doświadczeniem i kwalifikacjami.Robi bardzo duże postępy.Pozdrawiam wszystkich.

kieszczyński 

Maximus Bioderkus

Status: Endo x 1
Doczy: 11 Sty 2010
Skd: Piotrków Tryb.
Wysany: Czw 27 Mar, 2014   Jarek i jego dzielna MAMA

:lol: :lol: :lol:

halinka 
Popularus Bioderkus

Wysany: Czw 10 Kwi, 2014   

Witajcie Kochani

Wróciliśmy wczoraj.Jarek miał operację w piątek tj 04.04.14.Trwała 2 godziny i 20 minut.Tym razem było tylko 1 cięcie bo ostatnio 2.Byliśmy przy Jarku cały czas na bloku pooperacyjnym dobę.Pózniej juz był na sali.Jarek był otoczony opieką najlepszych lekarzy jakimi są prof.Czubak i ordynator Sionek.Panie pielęgniarki zawsze miłe i służące pomocą.Cały personel na wysokim poziomie.Wszystko obyło się bez komplikacji i przebiegło dobrze.Jest ok.Pozdrawiam.

mprzepiora 

Gigantus Bioderkus

Doczya: 31 Gru 2011
Skd: okolice Nowego Sącza
Wysany: Pi 11 Kwi, 2014   

halinka to bardzo dobre wieści. Teraz Jarek niech szybko wraca do sił.
Pozdrawiam Was serdecznie.

grazynamackowiak 

Popularus Bioderkus

Status: Osteo. + Endo
Doczya: 05 Lis 2009
Wysany: Nie 13 Kwi, 2014   

Halinka podjęliście leczenie u najlepszych specjalistów ortopedów profesjonalnych rehabilitantów wiadomo że musi być dobrze nie każdy ma takie możliwości leczenia a to w waszym przypadku najważniejsze czas pokaże co będzie dalej napisz nam jak dalsze leczenie Jarka pozdrawiamy .

ciemen 
Popularus Bioderkus

Status: Inne operacje
Doczy: 10 Kwi 2014
Skd: małopolska

halinka, witam i życzę powrotu do zdrowia dla Jarka.Ja mam pytanie ,w jaki sposób trafiliście do Otwocka,bo ja też mam skostnienia i od pół roku leże w łóżku,a w szpitalu byłem na Kopernika w Krakowie a teraz mam tam konsultacje,pozdrawiam

halinka 
Popularus Bioderkus

Witaj.
Do Otwocka trafiliśmy dzięki forum i Fundacji Bioderko.Czytałam wypowiedzi osób które były już po operacji usunięcia skostnień.Polecam 2 wybitnych lekarzy profesor Czubak i p.ordynator Sionek.Pozdrawiam.

ciemen 
Popularus Bioderkus

halinka, dziękuję bardzo za info.pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego,

halinka 
Popularus Bioderkus

Wysany: Czw 08 Maj, 2014   

Witajcie Kochani.
Sama nie wiem jak zacząć .Mój mąż nie żyje.Wyszedł z domu.Ja szukałam go całymi dniami.znaleziono męża i policja mnie powiadomiła.Zmarł nagle.Jestem w szoku ,bólu rozpaczy.wiem że mam być silna.Staram się ze wszystkich sił bo wiem że mam Jarka.Jarek cały czas ma rehabilitację.Pieknie ćwiczy i calutki czas robi postępy.Rozmawia z fizjoterapeutą cytuje przepraszam najmocniej zaraz poprawie ćwiczenie bo wykonałem niepoprawnie.To jedno z wielu zdań.Rehabilitacja cały czas przynosi zamierzone efekty.To tyle.Bo mi jest strasznie przykro.

Bonia 

Gigantus Bioderkus

Status: Osteo. + Osteo. Ganza
Doczya: 30 Cze 2009
Skd: Wielkopolska

halinko bardzo mi przykro :-( . człowiek nie wie co powiedzieć w takiej chwili. Trzymajcie się dzielnie z Jarkiem.

halinka 
Popularus Bioderkus

Bardzo dziekuję Bonia.Staram sie ze wszystkich sił być dzielna dla Jarka.Nie wiem czy kiedy kolwiek uwierze w to co sie stało to jest sen tylko sen i za chwile Leszek przyjdzie uśmiechniety z bulietem bzu tak jak ponad tydzień temu i powie to dla ciebie kochanie.

mprzepiora 

Gigantus Bioderkus

Doczya: 31 Gru 2011
Skd: okolice Nowego Sącza

halinko, tak bardzo mi przykro. Przytulam Cię. Wiem, że jest Ci na pewno bardzo ciężko, znajdź chociaż pocieszenie w tym, że masz Jarka i nas tutaj na forum.

aga.t. 

Gigantus Bioderkus

Status: Kapo x 1
Doczya: 02 Cze 2010
Skd: Czeladź

Halinko moje wyrazy współczucia...wiesz, że trzymałam kciuki ale życie pisze jednak swój scenariusz....

halinka 
Popularus Bioderkus

Bardzo dziękuję Kochani

Bardzo sie ciesze ze mam prawdziwych przyjaciół na forum dzięki wielkie.a to ze prawdziwych przyjaciół poznaje sie w biedzie to juz doswiadczyłam i przekonałam sie już wiele razy że bardziej pomoże własnie ten obcy dla mnie człowiek niz rodzina.Własnie mi Jarek powiedział przy ćwiczeniach żebym dawała szybko chodzik bo chce chodzic .Napewno widzi to mó mąż i tez sie cieszy.Jutro jest pogrzeb i naprawdę wiem że mam byc dzielna ale no naprawde tako mi trudno uwierzyć

ciemen 
Popularus Bioderkus

halinka, Serdecznie współczuję z powodu nieszczęścia które was spotkało. Pozdrawiam.

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: