Wysany: Sro 16 Mar, 2016 Nietrzymanie moczu czyli inkontynencja - ankieta badawcza
Kochani Bioderkowicze,
Temat coraz bardziej omawiany na łamach gazet i w sieci. A jednocześnie wciąż temat tabu. Temat wywołujący zawstydzenie na twarzy - a tym samym temat szalenie ważny, szczególnie w dzisiejszej dobie. Łamiemy tabu i wraz z gabinetem rehabilitacji HOLIS i rehabilitant mgr Karoliną Talaga poświęcamy temu problemowi uwagę. Prosimy o wsparcie w przygotowywanych badaniach i udzielenie odpowiedzi w anonimowej ankiecie pod tytułem: Fakty i mity nt. inkontynencji (nietrzymania moczu).
Wasza pomoc jest niezbędna. W krótkim czasie musimy uzyskać jak największa ilość odpowiedzi na zadane pytania. Do udziału w ankiecie zapraszamy bezwzględnie wszystkich - niezależnie od płci i wieku.
LINK: Ankieta Fakty i mity nt inkontynencji
Śledźcie wątek - na bieżąco będziemy informować o nowinkach i przede wszystkim o wynikach prowadzonych badań.
Katja, już wypełniłam
Muszę przyznać że rzadko w tak łatwy sposób wypełnia się ankietę.
Jestem pod wrażeniem, że Holis tak prężnie działa. Że walczy z tymi krępującymi problemami, i że głośno o tym mówi. Tego typu badania na pewno są ważne dla wielu ludzi, w tym również bioderkowiczów. Brawo!!!
Jesteście cudowne/ni Bardzo dziękuję za pomoc. Jak tylko zbiorę wszystko i podsumuję, opowiem Wam co z tego wszystkiego można się dowiedzieć. Mamy łącznie juz 58 wypełnionych ankiet i jestem pod wrażeniem zaangażowania. Jeszcze raz wszystkim dziękuję.
Ps. Jest mało odpowiedzi od osób starszych, a bardzo przydały by się od takich osob ankiety. Proszę prześlijcie jeszcze linki do rodziców, dziadków, znajomych. Fajnie byłoby zrobić badanie, które coś znaczy, a o tym świadczy ilość respondentów.
Pozdrawiam Wendy.
_________________ Nie ma takiej burzy, która nie minie.