Status: Endo x 2
Doczya: 03 Gru 2009 Posty: 2625 Skd: z Polski
Wysany: Czw 17 Sty, 2013
Witaj Elu rozgość się na Forum
elkar napisa/a:
Stwierdziłam, że czas na rehabilitację. Skierowanie, czekanie 3 miesiące na wizytę, wizyta i pani doktor, która po zbadaniu stwierdziła, że: "kobieto, marsz do ortopedy, bo nie wiadomo, czy się da, czy się nie da".
Czy dobrze zrozumiałam: pani doktor zajmująca się rehabilitacją wysłała Ciebie do ortopedy, a sama nie zleciła żadnych ćwiczeń?
I co ma się dać, a co nie?
Elu zachęcam do poczytania KĄCIKA REHABILITACJI. TUTAJ
Dowiesz się o porządnej rehabilitacji, która w niejednym przypadku zdziałała cuda
Proponuję też oddzielić ten post z tego tematu i utworzyć Ci historię w odpowiednim dziale. Co Ty na to?
Tu wpisana historia może się zagubić. Tu tylko się witamy
Status: Endo x 1
Wiek: 47 Doczya: 28 Pa 2009 Posty: 505 Skd: Athlone-Ireland
Wysany: Pi 18 Sty, 2013
elkar, witaj koleżanko.
Co do prywatnych ortopedów to radzę uważać nawet jak poświęci 30min to polecam konsultować się u kilku.
Z Twojego opisu wynika że jak ćwiczysz to jest ok a jak robisz Stop to dolegliwości wracają.
Czytaj kochana czytaj i nic pochopnie nie decyduj.
Pozdrawiam serdecznie
_________________ Nigdy nie jest równie daleko od celu,
jak wtedy, gdy nie wiesz,
dokąd zmierzasz.
Nawet jedna wizyta daje bardzo dużo, tym bardziej możesz wykorzystać sytuację że możesz to połączyć z kontrolą. Zarazerwuj sobie odpowiednią ilość czasu, pomyśl o tym co chcesz wiedzieć. Będziesz mieć jasność sytuacji, wskazówki i pewność drogi rehabilitacji.
_________________ *...Mamy możliwość wyboru jak wykorzystać swój czas...*...MOJA HISTORIA...*
Status: Endo x 2
Wysany: Czw 11 Kwi, 2013
[b Elu[/b] to masz takie same odczucia względem profesora, jak ja Szczerze Ci życzę, żeby wszystko ułożyło się pomyślnie Wierzę, że tak będzie Pozdrawiam
_________________ Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej!