Status: Przed
Wysany: Sob 24 Lis, 2012 dr Obrębski OTWOCK
Czy ktoś może zna - zostalam do niego przypisana przez rejestrację w przychodni w Otwocku, pomimo tego że prosiłam o zapisanie do dr Cabana lub Czwojdzińskiego. Nie ma o nim żadnych opinii na FB i boję przypadkowej wizyty u przypadkowego lekarza. Trochę jest tak, że jak nie ma lekarza pozytywnie ocenionego przez Forum Bioderko to dla mnie nie istnieje.
Nie poznałam Dr.Obrębskiego, ale wiem, że zajmuje się endoprotezami ( współtworzył wystąpienie na Sympozjum St.biodrowego o endoprotezach krótkotrzpieniowych oraz oszczędzających tkankę kostną )
_________________ *...Mamy możliwość wyboru jak wykorzystać swój czas...*...MOJA HISTORIA...*
Wysany: Sob 24 Lis, 2012
właśnie - szukając na FB trafiłam na program sympozjum - i to jedyna o nim informacja na forum - natomiast chciałabym poznać opinię byłego/obecnego pacjenta dr Obrębskiego - tak bardziej praktycznie niż naukowo...ale dobrze, że zajmuje się endo - tu rejestratorka trafiła . Po wizycie (21 stycznia) zdam relację.
Wysany: Pon 04 Lut, 2013
Obiecałam, że podzielę się wrażeniami z wizyty natomiast niewiele mogę jeszcze powiedzić o dr Obrębskim poza tym, że jest miły i uśmiechnięty i mam nadzieję kompetentny - zaufałam....
zaordynował Celebrex i uznał że nie ma wskazań do operacji - nie było czasu na dłuższe rozmowy i dywagacje - na korytarzu tabuny czekających pacjentów - niesamowite wrażenie zrobiła na mnie ta machina (od recepcji, przez lekarza, do rentgena i ponownie do lekarza a najbardziej dojście do szpitala od autobusu - istna ścieżka zdrowia po nieodgarniętnym śniegu - kto dotarl nie nadaje się do operacji....
do plusów zaliczam to że:
a) przestało mnie boleć po Celebrexie (ale zdaję sobie sprawę że leczę objawy niemniej jest przyjemnie)
b) zostałam zbadana tzn zakresy ruchów zostały zbadane co rzadko się zdarza w gabinetach ortopedycznych.
Niedługo czeka mnie rezeonans zalecony przez dr (boję się bo mam małą klaustofibię i niemożnośći leżenia w dłuższym czasie w jednej pozycji) i ponowna wizyta w Otwocku
w międzyczasie nieśmiertelne hasło - basen i rower - to dla mnie trochę smutne ale jak wiemy ortopedzi nie są od rehabilitacji, tym bardziej przed jakimikolwiek działaniami operacyjnymi