Forum Bioderko Strona Gwna

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Autor Wiadomo
Przesunity przez: Katja
Pon 04 Lip, 2011
Jak to było, no i jak jest po....
hiande 
Popularus Bioderkus

Status: Artroskopia x 1
Doczya: 19 Lip 2010
Skd: Józefów
Wysany: Nie 23 Sty, 2011   

No więc byłam na basenie, ale gdy weszłam do wody to zaraz chciałam spróbowac popływać. No i spróbowałam. Pływałam na plecach i bardzo delikatnie machałam nogami. Nie było to wogóle bolesne. Po powrocie do domu zaczęłam czuć ten wysiłek. Bioderko zaczęło mnie pobolewać. Resztę dnia spędziłam albo leżąc, albo trochę chodząc po domu. Sądzę , że w wodzie nie czułam jaką pracę moja noga wykonuje. Następnego dnia, wszystko wróciło do normy. Odkąd zaczęłam chodzić , to czuję różne bóle. Gdy wstaję lub gdy wchodzę do samochodu i robię coś w rodzaju skrętu. W Poznaniu mówili mi ,że tak będzie ,że bóle na jakiś czas wrócą, ale żebym się tym nie załamywała. Chciałabym już być w pełni zdrowa i móc wszystko robić, ale wiem ,że rewolucji żadnych robić nie mogę. Dziś pojechałam na małe zakupy i dystans który kiedyś nawet nie wiedziałam kiedy pokonuję, dziś pokonałam z odpoczynkiem na dwóch ławeczkach. Cierpliwie czekam na to, aby nie czuć swojego biodra i móc o nim zapomnieć tak jak nie pamiętam o tym ,że mam stopy, kolana, dłonie itp. Mam tylko nadzieję, że idzie to w tym kierunku. Choć przyznam się uczciwie, że gdy ból pojawia się to wraz z nim pojawiają się myśli : " A może to nie minie i już zawsze będę uziemiona". Tęsknię za sportem, za ruchem i boję się utraty tego co dla mnie tak ważne.

Przemek10 
Przemek
Mikrus Bioderkus

Status: Przed
Doczy: 04 Mar 2012
Skd: Warszawa
Wysany: Wto 06 Mar, 2012   

Witaj Hiande,

Jestem nowy na forum i przed artroskopią. Jesli jeszcze zagladasz na forum proszę napisz jak sie teraz czujesz - chyba rok po zabiegu.

Pozdrawiam,
Przemek

hiande 
Popularus Bioderkus

Status: Artroskopia x 1
Doczya: 19 Lip 2010
Skd: Józefów
Wysany: Czw 10 Maj, 2012   

Czuję się świetnie. Biodro jest zdrowe i w pełni sprawne. Znowu ćwiczę jogę i tylko lotosu nie zakładam , bo nie zamierzam forsować swoich bioder. Życzę ci powodzenia i dochodzenia do zdrowia. Weszłam na tą stronę , bo nadal czuję wdzięcznośc za wszystkie dobre słowa i mądre rady. Powodzenia i cierpliwości

AgaW 

Galaktikus Bioderkus

Status: Osteo. Ganza x 1
Doczya: 07 Cze 2009
Skd: Lubelskie
Wysany: Pi 11 Maj, 2012   

Hiande, super :ok: Gratuluję Ci takiego stanu i tego że wróciłaś do jogi :) Trzymam kciuki że ta świewtna forma będzie już zawsze :)

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: