Forum Bioderko Strona Gwna

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Autor Wiadomo
Nasze terminy operacji
Bonia 

Gigantus Bioderkus

Status: Osteo. + Osteo. Ganza
Doczya: 30 Cze 2009
Skd: Wielkopolska
Wysany: Nie 03 Maj, 2015   

zabieg okulistyczny.

maaly-22 
3.6.12 29.7.14 11.8.
Gigantus Bioderkus

Status: Endo + Inne operacje
Doczy: 13 Lip 2013
Skd: Muszyna
Wysany: Pon 04 Maj, 2015   

Dziewczyny pomyślności i zdrowia...

aga.t. 

Gigantus Bioderkus

Status: Kapo x 1
Doczya: 02 Cze 2010
Skd: Czeladź

Dziewczyny i ja trzymam kciuki! Kinga dobrze mówi: nie nakręcać się tylko dobrze wykorzystać ten czas :)

P.S. Z tym uciekaniem to normalny objaw...ja chciałam zwiać z sali operacyjnej ale przy drzwiach stali lekarze....nie pomyślałam, że i tak by nic z tego nie było bo znieczulenie od pasa w dół już działało ;)

Bonia 

Gigantus Bioderkus

Status: Osteo. + Osteo. Ganza
Doczya: 30 Cze 2009
Skd: Wielkopolska

aga.t., W Otwocku znieczulenie od pasa w dół a u mnie teraz przed zabiegiem głupi Jaś po tym się też raczej nie da zwiać ;-) aga.t maały dziękuje za kciuki przydadzą się.

dorotabeata 
2016r., 2017r.
Maximus Bioderkus

Status: Endo x 2
Doczya: 21 Cze 2014
Skd: lubuskie

karolina23 napisa/a:

Termin wyjazdu do Otwocka zbliża się wielkimi krokami

A czym jedziesz do Otwocka i jak wracasz do domu? To dość daleko, ja mieszkam chyba blisko Ciebie.

Anita97 
anita97
Mikrus Bioderkus

Status: Przed
Doczya: 28 Lis 2014
Skd: Mazury

Termin mojej operacji (Ganz) która miała odbyć się dzisiaj został przełożony :evil: (niedawno skończyłam przyjmowanie antybiotyku i miałam zaczerwienione gardło = nie kwalifikowałam się do operacji). CZY KTOŚ WIE ZA ILE (CZASU) MOGĘ DOSTAĆ NASTĘPNY TERMIN??? To w takich wypadkach tygodnie czy raczej miesiące? Chyba nie muszę czekać od nowa w kolejce? Może ktoś to wie?

dada72 
danka
Popularus Bioderkus

Status: Endo x 1
Doczya: 07 Mar 2015
Skd: RACIBÓRZ
Wysany: Wto 05 Maj, 2015   

stanmar63 napisa/a:
Na kapo w Piekarach czekalem 5 lat i sie nie doczekalem. W Otwocku chyba 2 lata. Licze, ze moja kapa sie nie obluzuje, a podobno jest przewidziana na minimalna emisje jonow metali ;-)

Ja mialam w Piekarach czekac 12 lat haaa ..pozdrawiam i zdrowia zycze :lol:

AgaW 

Galaktikus Bioderkus

Status: Osteo. Ganza x 1
Doczya: 07 Cze 2009
Skd: Lubelskie
Wysany: Sro 06 Maj, 2015   

Post Karoliny23 dotyczący powrotu ze szpitala został przeniesiony TUTAJ, zapraszam do przejrzenia wątku od początku bo były gdzieś w nim wskazówki odnoście podobnych sytuacji.

krzysiek 72 
Mikrus Bioderkus

Doczy: 19 Sie 2013
Skd: łuków
Wysany: Sro 06 Maj, 2015   

witam 25 na dzien dzisiejszy w otwocku na zabieg zobaczymy czy sie uda i czy mnie przyjma na oddzial pozdrawiam

dada72 
danka
Popularus Bioderkus

Doczya: 07 Mar 2015
Skd: RACIBÓRZ
Wysany: Sob 09 Maj, 2015   

krzysiek 72 napisa/a:
witam 25 na dzien dzisiejszy w otwocku na zabieg zobaczymy czy sie uda i czy mnie przyjma na oddzial pozdrawiam

powodzenia

ania27 
Mikrus Bioderkus

Doczya: 07 Lis 2012
Skd: częstochowa
Wysany: Sob 09 Maj, 2015   

Witam wszystkim, mam skierowanie do szpitala w Piekarach na 8 czerwiec przeczytałam wasze posty i trochę jestem przerażona że tak często szpitale odwołują operacje, szkoda że lekarze i szpitale nie rozumieją że my musimy przygotować całe nasze rodziny na nasza operację, ja np muszę ściągnąć męża do kraju żeby mógl opiekować sie dzieckiem gdy mnie nie bedzie

maaly-22 
3.6.12 29.7.14 11.8.
Gigantus Bioderkus

Wysany: Nie 10 Maj, 2015   

Oj nie zawsze i wszędzie jest to wina szpitala lekarzy lecz np systemu czy nfz ja tez miałem małe opuznienie z zabiegiem przez to ze szpital wykozystał limit na zabiegi endo. poniewaz jest wojewódzki .Pomogło pismo które napiszałem po otrzymaniu listu z przesunięciem terminu oczym dowiedziałem się z tąd ze warto piszać odwołanie jak i prośbe o przyszpieszenie terminu .A co do piekar nie tylko tam robią endo. pisze o tym bo są osoby co czekały tam długo jak i takie co zmieniły na inny np mielec pozdrawiam...

esca 
2000r i 2014r

Status: Endo x 2
Doczya: 29 Wrz 2012
Skd: Polska zach

Trzeba pamiętać też o tym, że poszkodowani w wypadkach komunikacyjnych operowani są w pierwszej kolejności i często wychodzą z endo.
Ale..... tak jak pisze maluśki, nie tylko Piekary operują.
Pozdrawiam i zdrówka życzę.

maaly-22 
3.6.12 29.7.14 11.8.
Gigantus Bioderkus

No nie tylko piekary czy otwock są tez inne szpitale gdzie tez robią dobrze zabiegi endo. , nie dziwie się ze w piekarach otwocku są kolejki jak większośc chce mieć tam zabieg .Co do posta Esci zgadzam się w 100% bo sam jestem po wypadku komunikacyjnym i miałem wyjśc tez odrazu z endo lecz nie dało się i musiałem na nią poczekać aby się kości mogły jako tako pozrastać.....

ania27 
Mikrus Bioderkus

Doczya: 07 Lis 2012
Skd: częstochowa

macie racje nie tylko piekary operuja ale jezeli dosc dlugo ktos chodzil na wizyty do lekarza z piekar to chyba ma prawo tam wlasnie sie operowac, a tak macie racje po wypadku ludzie maja pierwszenstwo ale chyba szpitale przewiduja takie wypadki i zostawiaja miejsce dla takich wlasnie ludzi. Ja zostalam wpisana w tryb pilny to chyba tez cos oznacza, mam nadzieje ze nie przeloza mi terminu i bede wkoncu zyc...

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: