Dziewczyny i ja trzymam kciuki! Kinga dobrze mówi: nie nakręcać się tylko dobrze wykorzystać ten czas
P.S. Z tym uciekaniem to normalny objaw...ja chciałam zwiać z sali operacyjnej ale przy drzwiach stali lekarze....nie pomyślałam, że i tak by nic z tego nie było bo znieczulenie od pasa w dół już działało
_________________ Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie...
aga.t., W Otwocku znieczulenie od pasa w dół a u mnie teraz przed zabiegiem głupi Jaś po tym się też raczej nie da zwiać aga.t maały dziękuje za kciuki przydadzą się.
_________________ Żyj tak by jak najwięcej dać z siebie innym
Status: Przed
Doczya: 28 Lis 2014 Posty: 18 Skd: Mazury
Wysany: Pon 04 Maj, 2015
Termin mojej operacji (Ganz) która miała odbyć się dzisiaj został przełożony (niedawno skończyłam przyjmowanie antybiotyku i miałam zaczerwienione gardło = nie kwalifikowałam się do operacji). CZY KTOŚ WIE ZA ILE (CZASU) MOGĘ DOSTAĆ NASTĘPNY TERMIN??? To w takich wypadkach tygodnie czy raczej miesiące? Chyba nie muszę czekać od nowa w kolejce? Może ktoś to wie?
Status: Endo x 1
Doczya: 07 Mar 2015 Posty: 32 Skd: RACIBÓRZ
Wysany: Wto 05 Maj, 2015
stanmar63 napisa/a:
Na kapo w Piekarach czekalem 5 lat i sie nie doczekalem. W Otwocku chyba 2 lata. Licze, ze moja kapa sie nie obluzuje, a podobno jest przewidziana na minimalna emisje jonow metali
Ja mialam w Piekarach czekac 12 lat haaa ..pozdrawiam i zdrowia zycze
Post Karoliny23 dotyczący powrotu ze szpitala został przeniesiony TUTAJ, zapraszam do przejrzenia wątku od początku bo były gdzieś w nim wskazówki odnoście podobnych sytuacji.
_________________ *...Mamy możliwość wyboru jak wykorzystać swój czas...*...MOJA HISTORIA...*
Witam wszystkim, mam skierowanie do szpitala w Piekarach na 8 czerwiec przeczytałam wasze posty i trochę jestem przerażona że tak często szpitale odwołują operacje, szkoda że lekarze i szpitale nie rozumieją że my musimy przygotować całe nasze rodziny na nasza operację, ja np muszę ściągnąć męża do kraju żeby mógl opiekować sie dzieckiem gdy mnie nie bedzie
Oj nie zawsze i wszędzie jest to wina szpitala lekarzy lecz np systemu czy nfz ja tez miałem małe opuznienie z zabiegiem przez to ze szpital wykozystał limit na zabiegi endo. poniewaz jest wojewódzki .Pomogło pismo które napiszałem po otrzymaniu listu z przesunięciem terminu oczym dowiedziałem się z tąd ze warto piszać odwołanie jak i prośbe o przyszpieszenie terminu .A co do piekar nie tylko tam robią endo. pisze o tym bo są osoby co czekały tam długo jak i takie co zmieniły na inny np mielec pozdrawiam...
_________________ " nie smuć się nie warto ciesz się życiem i kazdą jego chwilą".....» Wieloodłamowo złamana miednica, lewa kończyna krótsza o 4 cm
Status: Endo x 2
Wysany: Nie 10 Maj, 2015
Trzeba pamiętać też o tym, że poszkodowani w wypadkach komunikacyjnych operowani są w pierwszej kolejności i często wychodzą z endo.
Ale..... tak jak pisze maluśki, nie tylko Piekary operują.
Pozdrawiam i zdrówka życzę.
_________________ Jeśli czegoś pragniesz, to cały świat działa potajemnie, aby udało ci się to osiągnąć.
No nie tylko piekary czy otwock są tez inne szpitale gdzie tez robią dobrze zabiegi endo. , nie dziwie się ze w piekarach otwocku są kolejki jak większośc chce mieć tam zabieg .Co do posta Esci zgadzam się w 100% bo sam jestem po wypadku komunikacyjnym i miałem wyjśc tez odrazu z endo lecz nie dało się i musiałem na nią poczekać aby się kości mogły jako tako pozrastać.....
_________________ " nie smuć się nie warto ciesz się życiem i kazdą jego chwilą".....» Wieloodłamowo złamana miednica, lewa kończyna krótsza o 4 cm
macie racje nie tylko piekary operuja ale jezeli dosc dlugo ktos chodzil na wizyty do lekarza z piekar to chyba ma prawo tam wlasnie sie operowac, a tak macie racje po wypadku ludzie maja pierwszenstwo ale chyba szpitale przewiduja takie wypadki i zostawiaja miejsce dla takich wlasnie ludzi. Ja zostalam wpisana w tryb pilny to chyba tez cos oznacza, mam nadzieje ze nie przeloza mi terminu i bede wkoncu zyc...