Status: Przed
Wysłany: Czw 19 Lut, 2015
Skorzystałam z wizyty w Holis. ABSOLUTNA REWELACJA!!! Wizyta warta każdych pieniędzy. Nie spodziewałam się że ktoś może mieć aż tak dużą wiedzę z zakresu fizjoterapii czy prawidłowego funkcjonowania mięśniowo-szkieletowego organizmu. Jestem zachwycona, że ktoś mnie tak szczegółowo przebadał. Nie ma ani słowa przesady w opiniach zachwalających tę placówkę. Szkoda, że ja nie mieszkam bliżej Warszawy. Gorsza sprawa, że połowa mojego szkieletu nadaje się do remontu a o niektórych przypadłościach w ogóle nie miałam pojęcia.
Anito, cieszą nas te słowa pod adresem Gabinetu Najważniejsze że masz diagnozę, znasz kierunek działania-teraz będziesz zmierzać prosto krokami do swojego celu. Powodzenia!
_________________ *...Mamy możliwość wyboru jak wykorzystać swój czas...*...MOJA HISTORIA...*
Centrum Leczenia i Rehabilitacji HOLIS (już jakiś temu) zmienił swoją siedzibę. Jest na ul. Gawędziarzy 61 w Warszawie (nadal dzielnica Rembertów). Poszerzył tez swoją ofertę o osteopatę oraz terapeutkę neurologiczną i terapeutkę dla dzieci. Nadal baaaaardzo silnie zajmujemy się stawami biodrowymi A przywódczynią terapeutów w tym temacie jest nie kto inny jak złoto ręka rehabilitant Karolina Talaga (vel Wendy).
Wszystkich pacjentów HOLISu w imieniu swoim i naszych terapeutów prosimy o wypełnienie ankiety podsumowującej ostatni rok naszej pracy - jeśli byliście u nas i chcecie podzielić się wrażeniami - zróbcie to. To pomoże nam jeszcze lepiej spełniać oczekiwania naszych pacjentów
Dziękujemy, że z nami jesteście!
LINK DO ANKIETY: https://www.survio.com/survey/d/X9K5M7P8N1J1K3A1M
Status: Przed
Wysłany: Pią 21 Sie, 2020
Hejka,
chciałam dopytać o rehabilitantów w Warszawie. Widzę że Holis działa, czy to jest najlepsze miejsce do konsultacji przed operacją (Ganza) i po? mieszkam na Bemowie, czy może ktoś wie czy jest jakaś rehabilitacja bliżej, albo jakiś fajny rehabilitant? Widzę informacje na forum ale nie widzę aktualnych.
pozdrawiam