Status: Endo x 1
Wysany: Pi 15 Lip, 2016
hej, to w końcu jak z tym goleniem i wymaganiami z Otwocka?
idę na endo i jak patrzę na starą bliznę (po operacji naprawy złuszczenia w młodości) na boku biodra to jest całkiem zarośnięta
jakie duże pole oczyścić, tylko bok nogi czy dookoła i jak daleko w dół i górę, poślad też?
Ja przed samą operacją byłam na depilacji okolic operowanych woskiem - miałam święty spokój przez cały okres ściągania opatrunków. Bo jednak po maszynce po kilku dniach już są odrosty, a po co zadawać sobie dodatkowy ból
Wysany: Sro 20 Lip, 2016
fiolet napisa/a:
Ja przed samą operacją byłam na depilacji okolic operowanych woskiem - miałam święty spokój przez cały okres ściągania opatrunków. Bo jednak po maszynce po kilku dniach już są odrosty, a po co zadawać sobie dodatkowy ból
dobry pomysł, ale nie wiem jak to zniosę , opatrunki na boku się mieszczą czy na górę i dół uda też zachodzą? Kombinuję jak najmniejszy plac można przygotować
Wysany: Sob 30 Lip, 2016
Ponieważ nie doczekałem się mega dyskusji w temacie to odpowiem sobie sam (może dlatego że pytanie było we właściwym temacie - inaczej na pewno zostałbym pouczony żeby wyszukać właściwy temat )
Panowie i Panie, nie ma co kombinować tylko trzeba skosić wszystko co się da dookoła uda od kolana po plecy, łącznie z pośladkiem. Wydawało mi sie, że przygotowałem spory kawał skór bez włosów, ale i tak Paniom pielęgniarkom udało się znaleźć miejsce na dwugłowym uda do przeprowadzenia depilacji.
Także nie patyczkować się tylko jechać równo .
P.S. Sorry za kąśliwość, ale często takie mam wrażenie że na forum niektóre osoby mają do powiedzenia tyle że sa odpowiednie tematy do zadawania pytań, a w odpowiednich tematach cisza od przedwojny. mam podwyższoną gorączkę po operacji więc rozgrzescie mnie proszę
Rozgrzeszamy masz gorączkę a jeżeli chodzi o depilację to czasami nie odpowiadamy bo tematy już są poruszane w odpowiednich działach. I wystarczy po prostu poszukać. A tak na marginesie jeżeli wasze partnerki Panowie używają depilatorów to może i wy możecie z nich skorzystać spokój na cztery tygodnie i naprawdę dokładne golenie Gwarantuje że pielęgniarki nie będą musiały niczego poprawiać.
_________________ Żyj tak by jak najwięcej dać z siebie innym
Wysany: Nie 31 Lip, 2016
dziękuję , dzisiaj już jest <37 ,
ja też używałem zarówno wosku jak i kremu do depilacji, więc temat nie jest mi obcy, ale nigdy nie do nóg i przed operacją , mogłem skorzystać z tego doświadczenia, ale ja nie chciałem całych nóg golić/depilować, taka różnica
a jeszcze na marginesie w otwocku pacjent ma się sam przygotować, nie widziałem, żeby ktoś to poprawki był odesłany