Dziękuję wszystkim za wspaniały wieczór w doborowym towarzystwie W szczególności dziękuję niesamowitej Nice oraz pracowitej Madzi_czer, które zorganizowały i umożliwiły nam to wyjątkowe spotkanie:-) a także przygotowały upominki dla gości, własnoręcznie zdobione rękodzieła, które mam nadzieję, rozświetlą niejeden zaciszny miły wieczór.
Chcę podziękować wszystkim przybyłym. "Starym" i "nowym" forumowiczom których cudownie było zobaczyć po raz kolejny i poznać
Specjalne podziękowania chcę przekazać krótkiemu aczkolwiek miłemu gościowi Wigilijki - profesorowi Czubakowi, który złożył nam oraz wszystkim użytkownikom forum i Bioderkowiczom najserdeczniejsze życzenia wspaniałych Świąt i dużo dużo zdrowia.
Wspaniale było także czytać miłe smsy z życzeniami i pozdrowieniami dla uczestników spotkania od Jowi, Kaliny, ewuni123 oraz Pasiflory :-) Fajnie, że byłyście z nami duchem
Spotkanie było kolorowe, wesołe, nie było końca rozmowom, żartom, historyjkom itd. Był opłatek, były upominki, świąteczne potrawu i ciacha A przede wszystkim wspaniałe osoby, które czuły się w tym wyjątkowym gronie chyba dobrze i swobodnie mam nadzieję
To nie pierwsze i nie ostatnie spotkanie Już padł pomysł na następne
Niebawem, dzięki Reyowi w wątku pojawi się link do mnóstwa zdjęć jego autorstwa. Rey "ma rękę" do zdjęć, dlatego osobiście nie mogę doczekać się na efekty
Ciesze się, ze spotkanie się udało - to najważniejsze, jak ludzie mogą spędzić czas w towarzystwie, w którym mogą czuć się dobrze Madzi_czer jakaś nowa rola??? Śnieżynka???
_________________ .... Żaden Anioł nie szybuje samotnie......
....Twoja dłoń w mojej dłoni....bezpiecznie:)
Tak jak obiecałem zamieszczam link do albumu gdzie można zobaczyć zdjęcia z wczorajszej wigilii. Z obróbką zeszło mi trochę dłużej (ok 9 h) niż przewidywałem, zdjęcia były robione na dużej czułości i musiałem wcześniej redukować ziarno przez co część z nich straciła ostrość.
Dziękuję Wam wszystkim za miłe spędzenie czasu w prawdziwie rodzinnej atmosferze
Spotkanie było świetnie zorganizowane, miejsce i menu doskonale wybrane.
Wspaniale było poznać nowe osoby i zobaczyć się z tymi, które znam.
Powiem krótko - warto było jechać taki kawał drogi choćby tylko dla Bioderkowej Wigilii Rey - zdjęcia są piękne, masz wielki talent - będę mieć piękną pamiątkę z tego spotkania !
Zaraz już zbieram się i wracam do domu...czas w gościnie u AniL minął tak szybko...ale będę mieć mnóstwo miłych niezapomnianych wspomnień z czasu pobytu w Warszawie...
_________________ *...Mamy możliwość wyboru jak wykorzystać swój czas...*...MOJA HISTORIA...*
Status: Endo x 1
Wiek: 65 Doczya: 14 Wrz 2009 Posty: 69 Skd: z okolicy stolicy
Wysany: Pon 14 Gru, 2009
Bylo strassssznie fajnie, cieplo, rodzinnie, przyjaznie i otwarcie. Dziekuje wszystkim pomyslodawcom i realizatorom. Znow sie mnostwa rzeczy dowiedzialam, niewieloma moglam sie podzielic, ale moze juz wkrotce.
Aktualnie siedze na lozku szpitalnym i przygotowuje sie mentalnie do jutrzejszego zabiegu.
Sciskam wszystkich serdecznie. Ide otworzyc nowy temacik.
Status: Osteo. Ganza x 2
Wiek: 45 Doczya: 31 Maj 2009 Posty: 145 Skd: z małego pokoju ;)
Wysany: Pon 14 Gru, 2009
Kochani!
Chciałabym Wam serdecznie podziękować za wspaniałe spotkanie! Atmosfera, jaka panowała na naszej Bioderkowej Wigilii była niesamowita i bardzo, bardzo rodzinna!
Super, że Profesor Czubak znalazł dla nas chwilkę czasu, tylko szkoda, że tak krótką
Nika dziękuję Ci bardzo za zorganizowanie fajnego miejsca oraz pomoc przy robieniu prezentów
Cieszę się, że miałam możliwość poznać osobiście nowe osoby AgaW, milka-pilka, Side, Lenka4, Rey, Iwonka, Ivan oraz spotkać się z już mi znanymi
Rey zdjęcia są cudne!
Jowi napisa/a:
Madzi_czer jakaś nowa rola??? Śnieżynka???
jak na pomocnika świetego Mikołaja przystało, który przygotowywał prezenty...
_________________ "Kiedy śmieje się dziecko śmieje się cały świat" (J. Korczak)