Status: Endo x 1
Wiek: 47 Doczya: 28 Pa 2009 Posty: 505 Skd: Athlone-Ireland
Wysany: Wto 13 Wrz, 2011
Podaję kontakt do gabinetu gdzie dr Caban przyjmuje prywatnie. Otwock 22 788 44 88 nie ma zapisów rejestracji ale trzeba zapytać czy w danym tyg będzie doktor.Właśnie dzwoniłam i jutro będzie przyjmował od godz 17 do ostatniego pacjenta.
Kolejny nr gdzie można "złapać"doktora to oddział jak sie podzwoni 22 779 40 31 wew 453 tj Oddział VII Patologii miednic.
Pozdrawiam serdecznie
_________________ Nigdy nie jest równie daleko od celu,
jak wtedy, gdy nie wiesz,
dokąd zmierzasz.
Status: Przed
Doczya: 28 Lis 2014 Posty: 18 Skd: Mazury
Wysany: Pi 13 Lut, 2015
Odradzam tego lekarza (strata czasu i pieniędzy) szczególnie jeżeli ktoś rozważa Ganza. Sam oświadczył, że jest niekompetentny w przypadku zakwalifikowania do operacji tą metodą odsyłając mnie na prywatną wizytę do prof. Czubaka (do Sutherlandu). Nie winię go za to, że jest niekompetentny (nikt nie jest wszystkowiedzący) tylko, że przyznał to dopiero po 3 miesiącach zwodzenia. Do tego w przychodni, w której prywatnie przyjmuje w Otwocku posiada komputer który nie otwiera płytek CD z RTG. To jest dziwne, bo ta płytka otwiera się na każdym innym komputerze (nawet moim w którym nie ma żadnego oprogramowania). Czy mimo braku sprzętu (np. usg) dr Caban może być dobrym fachowcem? Nie mam kompetencji aby go oceniać ale czy ktoś widział dobrego majstra co (np wbija gwoździe kamieniem bo) nie ma narzędzi do pracy? Do tego tak niesłownego człowieka w życiu nie spotkałam. Pomijam już okoliczność braku miejsc do siedzenia (mimo, że wszyscy jego pacjenci są "ortopedyczni") w poczekalni tego lekarza mimo konieczności długiego oczekiwania w kolejce. Reasumując: zdecydowanie odradzam.
Ostatnio zmieniony przez Anita97 Pi 20 Lut, 2015, w caoci zmieniany 1 raz
Status: Inne operacje
Wysany: Wto 17 Lut, 2015
Witam.
Wybieram się na wizytę do dr. Cabana. złamałem miednicę, złamanie Malgaigne'a, skłądał mnie 7 lat temu prof. niedźwiecki z Krakowa. W maju ub. roku upadłem bardzo nie fortunnie i ZONK, chyba znowy się połamałem. Boli tak że płaczę (mam 32 lata). Pomóżcie, kto w okolicy krk pomoże?
Wysany: Sro 18 Lut, 2015
ja tez moze sie podepne pod temat co do dr cabana w siepniu wizyta z zapewnien niby jesienia pozniej przed swietami itd aktualnie co tydzien telefon czasami dwa razy w tygodniu i ciagle cos to ze sie stara mnie gdzies wcisnas nastepnie sruby wyciagnac teraz przeszczep i sam nie wiem co o tym myslec niby najlepszy ale chyba nieslowny poprosze o jakas opinie jak to u niego wyglada bede wdzieczny
Doczya: 29 Sie 2012 Posty: 37 Skd: mazury
Wysany: Nie 22 Mar, 2015
Witajcie
Mam pytanie czy koś miał kontakt z dr Rakiem z Otwocka.
Mama miała rewizję w styczniu z powodu ciągłej podwyższonej temperatury i podwyższonego CRP. Okazało się, że miała ropień okołoprotezowy. Niestety dolegliwości wróciły i dostała skierowanie do poradni ortopedycznej w Otwocku. KU mojemu zdziwieniu dzwoniąc w czwartek mama dostała się już na poniedziałek właśnie do dr Raka. Jestem w szoku, że tak szybko. Z góry dziękuję za informację.