Forum Bioderko Strona Gwna

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Autor Wiadomo
dr Adam Caban - OTWOCK
martyna857 
martyna857
Mikrus Bioderkus

Status: Przed
Doczya: 15 Gru 2010
Skd: Łomża
Wysany: Sro 15 Gru, 2010   

a ja od kilku lat leczę sie udr. Przybysza w Otwocku i jestem bardzo zadowolona z każdej kontroli u Niego :->

mrcl 
Mikrus Bioderkus

Status: Student
Doczya: 12 Sie 2011
Skd: łódź
Wysany: Pi 02 Wrz, 2011   

Grazyna1950 napisa/a:
iwona36 napisa/a:
uwazajcie na lekarzy w otwocku sa różni
No właśnie. Spotkałam się z pacjentką, która miała wstawianą Endo w Otwocku. Było to w roku 2006. Też miała jakieś problemy ale nie znam szczegółów.

kogo w takim razie ODRADZACIE ?
i czy ktoś może coś rzec o dr Mileckim?

niuniamaj 
Mikrus Bioderkus

Doczya: 12 Wrz 2011
Skd: Warszawa
Wysany: Pon 12 Wrz, 2011   DR CABAN Kontakt

Witam

Bardzo proszę PILNIE o pomoc!!

Ponieważ dostęp do dr Cabana przez NFZ jest mega utrudnione, stąd szukam dojścia do niego w inny sposób (kliniki prywatne, gabinety...)...

Słyszałam, że ostatnio przyjmował w LIM'ie, ale niestety już go tam nie ma...

Ponieważ sprawa jest PILNA, proszę wszystkich o pomoc, w ustaleniu jakiegoś namiaru (adres, tel itp)

Z góry dziękuję wszystkim za pomoc!!
pzdr
niuniamaj

piedra32 

Maximus Bioderkus

Status: Endo x 1
Doczya: 28 Pa 2009
Skd: Athlone-Ireland
Wysany: Wto 13 Wrz, 2011   

Podaję kontakt do gabinetu gdzie dr Caban przyjmuje prywatnie. Otwock 22 788 44 88 nie ma zapisów rejestracji ale trzeba zapytać czy w danym tyg będzie doktor.Właśnie dzwoniłam i jutro będzie przyjmował od godz 17 do ostatniego pacjenta.
Kolejny nr gdzie można "złapać"doktora to oddział jak sie podzwoni 22 779 40 31 wew 453 tj Oddział VII Patologii miednic.

Pozdrawiam serdecznie

kinga 
19III2008 11VII2012

Status: Endo x 2
Doczya: 03 Gru 2009
Skd: z Polski
Wysany: Sro 14 Wrz, 2011   

Alicja napisa/a:
Dr Caban przyjmuje prywatnie w Otwocku w środy od godz. 17 do ostatniego pacjenta.
Oto adres: ul. Wyspiańskiego 3, tel. 22 788 44 88

Jeśli chcesz się dodzwonić do szpitala, próbuj do skutku, bo personel jest bardzo zajęty.
Numer do sekretarza oddziału: 22 779 97 580 wewn. 453

Anita97 
anita97
Mikrus Bioderkus

Doczya: 28 Lis 2014
Skd: Mazury
Wysany: Pi 13 Lut, 2015   

Odradzam tego lekarza (strata czasu i pieniędzy) szczególnie jeżeli ktoś rozważa Ganza. Sam oświadczył, że jest niekompetentny w przypadku zakwalifikowania do operacji tą metodą odsyłając mnie na prywatną wizytę do prof. Czubaka (do Sutherlandu). Nie winię go za to, że jest niekompetentny (nikt nie jest wszystkowiedzący) tylko, że przyznał to dopiero po 3 miesiącach zwodzenia. Do tego w przychodni, w której prywatnie przyjmuje w Otwocku posiada komputer który nie otwiera płytek CD z RTG. To jest dziwne, bo ta płytka otwiera się na każdym innym komputerze (nawet moim w którym nie ma żadnego oprogramowania). Czy mimo braku sprzętu (np. usg) dr Caban może być dobrym fachowcem? Nie mam kompetencji aby go oceniać ale czy ktoś widział dobrego majstra co (np wbija gwoździe kamieniem bo) nie ma narzędzi do pracy? Do tego tak niesłownego człowieka w życiu nie spotkałam. Pomijam już okoliczność braku miejsc do siedzenia (mimo, że wszyscy jego pacjenci są "ortopedyczni") w poczekalni tego lekarza mimo konieczności długiego oczekiwania w kolejce. Reasumując: zdecydowanie odradzam.
Ostatnio zmieniony przez Anita97 Pi 20 Lut, 2015, w caoci zmieniany 1 raz  

Charlie 
Boli...
Mikrus Bioderkus

Status: Inne operacje
Doczy: 17 Lut 2015
Skd: kraków
Wysany: Wto 17 Lut, 2015   

Witam.

Wybieram się na wizytę do dr. Cabana. złamałem miednicę, złamanie Malgaigne'a, skłądał mnie 7 lat temu prof. niedźwiecki z Krakowa. W maju ub. roku upadłem bardzo nie fortunnie i ZONK, chyba znowy się połamałem. Boli tak że płaczę (mam 32 lata). Pomóżcie, kto w okolicy krk pomoże?

kinga 
19III2008 11VII2012

Status: Endo x 2
Doczya: 03 Gru 2009
Skd: z Polski
Wysany: Wto 17 Lut, 2015   

Charlie napisa/a:
Pomóżcie, kto w okolicy krk pomoże?

Na czym ma polegać ta pomoc?

krzysiek 72 
Mikrus Bioderkus

Doczy: 19 Sie 2013
Skd: łuków
Wysany: Sro 18 Lut, 2015   

ja tez moze sie podepne pod temat co do dr cabana w siepniu wizyta z zapewnien niby jesienia pozniej przed swietami itd aktualnie co tydzien telefon czasami dwa razy w tygodniu i ciagle cos to ze sie stara mnie gdzies wcisnas nastepnie sruby wyciagnac teraz przeszczep i sam nie wiem co o tym myslec niby najlepszy ale chyba nieslowny poprosze o jakas opinie jak to u niego wyglada bede wdzieczny

Natalka22 
Popularus Bioderkus

Doczya: 29 Sie 2012
Skd: mazury
Wysany: Nie 22 Mar, 2015   

Witajcie
Mam pytanie czy koś miał kontakt z dr Rakiem z Otwocka.
Mama miała rewizję w styczniu z powodu ciągłej podwyższonej temperatury i podwyższonego CRP. Okazało się, że miała ropień okołoprotezowy. Niestety dolegliwości wróciły i dostała skierowanie do poradni ortopedycznej w Otwocku. KU mojemu zdziwieniu dzwoniąc w czwartek mama dostała się już na poniedziałek właśnie do dr Raka. Jestem w szoku, że tak szybko. Z góry dziękuję za informację.

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: