Forum Bioderko Strona Gwna

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Autor Wiadomo
dr Paweł Skowronek WARSZAWA/ SIEDLCE
asia567 
Bioderkus!!!

Status: Endo x 2
Doczya: 12 Lut 2013
Skd: ...
Wysany: Sob 13 Kwi, 2013   

...
Ostatnio zmieniony przez asia567 Sob 05 Pa, 2013, w caoci zmieniany 2 razy  

biedronne 

Status: Endo x 1
Doczya: 15 Sie 2010
Skd: Kraków

Skowronek_olewa napisa/a:
Nie polecam. Nie korzystajcie. Jest sporo dobrych lekarzy w Krakowie tylko nie ten.

Czy aby na pewno o tego samego lekarza chodzi?
Nie znam go w ogóle, ale z tego co czytam to wątek jest o lekarzu z mazowsza, a nie z krakowa.

kinga 
19III2008 11VII2012

Doczya: 03 Gru 2009
Skd: z Polski

biedronne napisa/a:
Czy aby na pewno o tego samego lekarza chodzi?
Nie znam go w ogóle, ale z tego co czytam to wątek jest o lekarzu z mazowsza, a nie z krakowa.

Biedronne - jedyna przytomna ;)

asia567 
Bioderkus!!!

Doczya: 12 Lut 2013
Skd: ...

''''
Ostatnio zmieniony przez asia567 Sob 05 Pa, 2013, w caoci zmieniany 1 raz  

CARMEN 
Mikrus Bioderkus

Doczya: 27 Lis 2011
Skd: Warszawa
Wysany: Czw 06 Cze, 2013   

dr Skowronek z mazowsza operuje tylko w oklicach W-wy ( Damian, Osteon, Dzieciątka Jezus) a w Krakowie jest również dr Skowronek ale to inny lekarz.

Monika11 
monik
Mikrus Bioderkus

Status: Osteo. + Endo
Doczya: 02 Kwi 2014
Skd: warszawa
Wysany: Sro 02 Kwi, 2014   

Dla Pana doktora wszystko jest ważniejsze niż pacjent. Co z tego że przetrącony bark, który utrudnia życie, co z tego, że czeka się kilka dni na wizytę. Jednego dnia odwołana, przeniesiona na drugi i na godzinę przed wizytą znowu "Pan doktor nie może". Najpewniej na weekend się wyjechało, a to że pacjenci czekają? Niech czekają. Rozumiem jeden raz przypadek losowy, ale dwa dni z rzędu to już nie przypadek - to chamstwo.
Nie polecam. Nie korzystajcie. Jest sporo dobrych lekarzy w Krakowie tylko nie ten. Musicie się liczyć z tym, że czekać będziecie na termin i tuż przed wizyta odwołają. Dwa dni z rzędu, dwa razy mi zrobiono - konował nie lekarz.

Nie polecam Wam, możecie być w konia zrobieni na godzinę przed wizytą - do tego prywatna przychodnia gdy prosisz o numer do lekarza, który Cię właśnie olał... rozłącza się. Chamstwo i jeszcze raz chamstwo.

Witam,
Mam wrażenie, że to forum dotyczy dr n. med. Pawła Skowronka Warszawa.
Jest dwóch lekarzy dr. n. med. Paweł Skowronek - drugi pracuje w Krakowie (klony zawodowe, to samo imię, nazwisko, specjalizacja - różnią się podejściem do pacjęta i techniką operacji:)

Ja mam kontakt z dr z Warszawy, operował mnie 8 razy ( oba biodra) i nie dlatego, że jest złym lekarzem, ale dlatego, że choroba jest zdradliwa i rozwojowa. Dla mnie jest to wspaniały lekarz - specjalista w zakresie bioderek, operuje metodą małoinwazyjną ( operawał 2 razy - malutki szef, rehabilitacja błyskawiczna i jeszcze szybszy wypis do domu ze szpitala - 3 dni po operacji wszczepenia edoprotezy stawu biodrowego). Lekarz ze zrozumieniem problemu pacjenta i ogromną empatią. Cieszę się, że w chorobie spotkałam na swojej drodze dr Pawła Skowronka, i polecam każdemu kto ma problem ze stawem biodrowym.

kkatarzyna92 
Mikrus Bioderkus

Status: Przed
Doczya: 27 Maj 2014
Skd: Wyszków
Wysany: Wto 27 Maj, 2014   

Monika11 napisa/a:
Dla Pana doktora wszystko jest ważniejsze niż pacjent. Co z tego że przetrącony bark, który utrudnia życie, co z tego, że czeka się kilka dni na wizytę. Jednego dnia odwołana, przeniesiona na drugi i na godzinę przed wizytą znowu "Pan doktor nie może". Najpewniej na weekend się wyjechało, a to że pacjenci czekają? Niech czekają. Rozumiem jeden raz przypadek losowy, ale dwa dni z rzędu to już nie przypadek - to chamstwo.
Nie polecam. Nie korzystajcie. Jest sporo dobrych lekarzy w Krakowie tylko nie ten. Musicie się liczyć z tym, że czekać będziecie na termin i tuż przed wizyta odwołają. Dwa dni z rzędu, dwa razy mi zrobiono - konował nie lekarz.

Nie polecam Wam, możecie być w konia zrobieni na godzinę przed wizytą - do tego prywatna przychodnia gdy prosisz o numer do lekarza, który Cię właśnie olał... rozłącza się. Chamstwo i jeszcze raz chamstwo.

Witam,
Mam wrażenie, że to forum dotyczy dr n. med. Pawła Skowronka Warszawa.
Jest dwóch lekarzy dr. n. med. Paweł Skowronek - drugi pracuje w Krakowie (klony zawodowe, to samo imię, nazwisko, specjalizacja - różnią się podejściem do pacjęta i techniką operacji:)

Ja mam kontakt z dr z Warszawy, operował mnie 8 razy ( oba biodra) i nie dlatego, że jest złym lekarzem, ale dlatego, że choroba jest zdradliwa i rozwojowa. Dla mnie jest to wspaniały lekarz - specjalista w zakresie bioderek, operuje metodą małoinwazyjną ( operawał 2 razy - malutki szef, rehabilitacja błyskawiczna i jeszcze szybszy wypis do domu ze szpitala - 3 dni po operacji wszczepenia edoprotezy stawu biodrowego). Lekarz ze zrozumieniem problemu pacjenta i ogromną empatią. Cieszę się, że w chorobie spotkałam na swojej drodze dr Pawła Skowronka, i polecam każdemu kto ma problem ze stawem biodrowym.

Witam serdecznie :) Mogłabyś dać mi jakiś namiar na dr Skowronka? Gdzie byłaś operowana? W ramach NFZ? Mnie również czeka endo, a chcę się oddać w dobre ręce. Póki co jestem pod opieką lekarzy w Otwocku, ale nie jestem z niej zadowolona.

Pozdrawiam :)

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: