Forum Bioderko Strona Gwna

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Autor Wiadomo
Ula
urszula60 
Mikrus Bioderkus

Status: Endo x 2
Doczya: 27 Lip 2013
Skd: mikołów
Wysany: Sob 27 Lip, 2013   

moi kochani ja też opowiem wam o mojej chorobie O moim schorzeniu dowiedziałam się po urodzeniu syna w 1984 ponieważ zACZYNAŁAM ODCZUWAĆ BÓLE PRZY CHODZENIU DOWIEDZIAŁAAM SIĘ PO ZROBIENIU RTF ŻE MAM DYSPLAZJE STAWÓW BIODROWYCH ALE LEKARZE POWIEDZIELI ŻE JESTEM ZA MŁODA I MAM JESZCZE CZAS JEŻDZIŁAM PO SANATORIACH POMOGŁO TO NA JAKIŚ CZAS W 1 988 URODZIŁAM CÓRECZKE 1 DALEJ UCZESZCZAŁAM NA FIZYKOTERAPIE DZIĘKI POMOCY MOICH RODZICÓW I MĘŻA JAKOŚ DAŁO SIĘ TO POGODZIĆ ALE DO CZASU MOJE STAWY BYŁY W TAKIM STANIE ŻE GDY CHCIAŁAM WEJSC NA ROWEREK TRENINGOWY TO PŁAKAŁAM Z BÓLU A WIĘC COŚ TRZEBA BYŁO Z TYM ZROBIĆ BYŁAM NA REHABILITACJI W SZPITALU W USTRONIU I ZOSTAŁAM SKIEROWANA DO PROFESORA TADEUSZA GAŻDZIKA KTÓRY W 1997 ZOPEROWAŁ MI JEDNO BIODRO ENDOPROTEZA FIRMY TAPERLOG A W 2004 DRUGIE BIODRO TEŻ ENDOPROTEZA TEJ SAMEJ FIRMY JESTEM ZADOWOLONA I MAM DRUGIE ŻYCIE BO BEZ TYCH OPERACJI BYM BYŁA DO NORMALNEGO FUNKCJONOWANIA STAWY BYŁY TAK ZNISZCZONE ŻE JEDYNIE PRZED OPERACJĄ CHODZENIE O KULACH POZDRAWIAM WSZYSTKICH :lol: :) :-D

aga.t. 

Gigantus Bioderkus

Status: Kapo x 1
Doczya: 02 Cze 2010
Skd: Czeladź

urszula60 Tobie również dziękuję za opisanie swojej historii - to zawsze w jakimś stopniu pokazuje tym, którzy są ''przed'', że można i trzeba coś dla swojego zdrowia zrobić. Mam nadzieję, że u Ciebie teraz jest dobrze no i że będziesz tu zaglądać i opisywać swoje doświadczenia - jest tylko jedna prośba: nie krzycz ;) czyli nie pisz dużymi literami (bo tak to w internecie jest odbierane :) ).
Pozdrawiam!

AgaW 

Galaktikus Bioderkus

Status: Osteo. Ganza x 1
Doczya: 07 Cze 2009
Skd: Lubelskie

Ula- witaj na Forum, jak oceniasz efekty operacji po takim czasie? Jesteś zadowolona ze swojej sprawności?

Mam też próbę, którą dołączam do próśby AgiT: postaraj się używać znaków interpukcyjnych, bo bardzo ciężko się czyta co piszesz-nie wiadomo gdzie się zdanie zaczyna, gdzie kończy i gubi się sens.
My Moderatorowie nie jesteśmy w stanie poprawiać wszystkich wypowiedzi, o których czytelność dla innych powien dbać każdy piszący.

jola 
jola

Popularus Bioderkus

Status: Endo x 2
Doczya: 08 Sty 2010
Skd: mikołów

urszula60,
witam Cię serdecznie na forum. Jesteśmy z tej samej miejscowości :-)

drupinka 

Maximus Bioderkus

Status: Endo x 1
Doczya: 19 Sie 2009
Skd: Górny Śląsk
Wysany: Pi 02 Sie, 2013   

urszula60
witaj! Ja się mieszczę w tym samym powiecie ;-)
Może razem z jolą zrobimy sobie kiedyś spotkanie mikołowskie? :)

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: