Wysany: Nie 21 Lip, 2013 Szpital Specjalistyczny im. Ludwika Rydygiera KRAKÓW
Szpital Rydygiera znajduje się w Krakowie na Os. Złotej Jesieni 1
Mnie w tym Szpitalu przyjęli na oddział Urazów Wielonarządowych Ortopedi i Neuroortopedii , gdzie ordynatorem jest Piotr Kłosiński .W moim przypadku ten szpital mnie przyjął , a to wiem z informacji jakie udzielił mi i mojej rodzinie ordynator w szpitalu rejonowym mi najbliższym. Były to takie informacje iź będąc po wieloodłamowym złamaniu miednicy pomocy odmówił szpital w Otwocku jak i Mielcu nie wiem czy kontaktowali się z Piekarami . Pomogli mi w tym szpitalu i chodź oddział wymaga remontu to opieka medyczna jak i pielęgniarki salowe-super osoby czułem się jak w Rodzinie czego każdemu życzę .Dla mnie było to ważne gdyż leżałem tam 7 tygodni a w poprzednim szpitalu 2 tygodnie i to wszystko w jednej pozycji....
Ostatnio zmieniony przez kinga Nie 21 Lip, 2013, w caoci zmieniany 2 razy
No dzięki Bogu udało się rodzinka miała niedaleko i karetkom byłem w nim migiem. Mprzepiora zna moje okolice to napiszE godzinka 40 min. karetką z Krynicy, a w szpitalu wielkie oczy taki stan karetką toż to śmigłowcem taki stan się transportuje.Tak szpital przyjazny i polecam go każdemu, jeździłem na kontrolę po wyjściu ze szpitala i dla ciekawości , wizyta np na 13 to o 13 miałem już zrobione rtg.
Ostatnio zmieniony przez AgaW Nie 21 Lip, 2013, w caoci zmieniany 1 raz
Status: Endo x 1
Wiek: 48 Doczya: 31 Gru 2011 Posty: 643 Skd: okolice Nowego Sącza
Wysany: Nie 21 Lip, 2013
maaly-22, w dzisiejszych czasach taki szpital to naprawdę ze świecą szukać. Oczywiście mówię o leczeniu z funduszu, ja bynajmniej jeszcze na taki nie trafiłam.
Może ktoś z bioderkowiczów będzie mógł skorzystać.
Super, że o nim napisałeś.
Właśnie po to napisałem o nim aby inni korzystali, po to mamy forum by sobie pomagać, udzielac rad, wskazówek. Jest to szpital z tego co pamiętam mający umowę z NFZ ale będący spółką z o.o. , dlatego też dbają o pacjentów. Jak byłem na konsultacji to było dużo osób i to z całego województwa jak i poza np.Katowice, Gliwice.
Ostatnio zmieniony przez AgaW Pon 22 Lip, 2013, w caoci zmieniany 1 raz