Forum Bioderko Strona Gwna

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Autor Wiadomo
Przesunity przez: Katja
Pon 04 Lip, 2011
Edyta w oczekiwaniu na endoprotezę .
Edi 
Edi

Maximus Bioderkus

Status: Endo x 1
Doczya: 20 Sty 2010
Skd: Wojkowice Kościelne
Wysany: Pi 13 Kwi, 2012   

Grace, nie pytalam dziś dr o saunę gdyż ta na podczerwień słyszałam ,że jest bardzo bezpieczna gdyż tam jest ok 50 stopni ...może ktoś się wypowie na ten temat .Prześwietlenie zrobione nanos siedzi jak należy ,druga noga wpisana w kolejkę ,ale mam się podobno nie spieszyć bo jeszcze pochodzę na niej ,ja jednak zaczynam coraz częściej odczuwać ból .
Oczywiście do operacji mi się nie spieszy . ;-) ;-) ;-)

Edi 
Edi

Maximus Bioderkus

Wysany: Pi 01 Mar, 2013   

Witajcie :mrgreen:
Dzisiaj wizyta kontrolna u dr. MM ,od operacji minęło już 2 lata i 2 mies. ;-) myślę ,że z endo wszystko ok,ale zobaczymy czy nastąpiły zmiany w drugiej nóżce .. ;-)

AgaW 

Galaktikus Bioderkus

Status: Osteo. Ganza x 1
Doczya: 07 Cze 2009
Skd: Lubelskie
Wysany: Pi 01 Mar, 2013   

Edi, trzymam kciuki za dobre wieści na wizycie :ok: W porzednim poście miałaś pytanie na temat sauny-odpowiez znajdziesz tutaj :)

aga.t. 

Gigantus Bioderkus

Status: Kapo x 1
Doczya: 02 Cze 2010
Skd: Czeladź
Wysany: Pon 04 Mar, 2013   

Edi jak po wizycie? Czy dowiedziałaś się czegoś ? Rozmawiałaś choć chwilkę ze swoim lekarzem?

Edi 
Edi

Maximus Bioderkus

Wysany: Wto 05 Mar, 2013   

Nie pisałam ,gdyż jedynym miłym zaskoczeniem na wizycie była jak zwykle uśmiechnięta Iwona .
Oczywiście trafilam na segregację do dr ,który niestety nie ma takiego podejścia do pacjenta jak dr MM.....myślę ,że nawet jakbym na początku trafiła do niego na pewno nie potrafiłby mnie przekonać do tego żeby się operować .
Tak więc trochę słownie powalczylam o prześwietlenie ,bo przecież co tam po roku to on nie widzi potrzeby robienia RTG.
Wczoraj bylam z mamą prywatnie u MM na zastrzyku w kolano ,dr ma tyle pacjentów ,że chyba przestaje to ogarniać .W pewnym momencie przyszli po dr . z oddziału i na chwilę musiał wyjść ....mama w zabiegowym mimo tak póżnej godz. mnóstwo pacjentów czekających i dr. z rozładowanym tel . biegnący na oddział ....wiem ,że w nocy miał dyżur a dziś od rana operuje.Wszyscy chcą do Niego na wizytę i zaczyna brakować dnia .
Po wizycie piątkowej zawiedziona ,wczoraj 3 min rozmowy z dr przechodzącym obok mnie wystarczyły ,żeby znowu czuć się jego pacjentem .Niestety nie każdy ma taki dar .
Nanos w bioderku siedzi jak należy ,drugie bioderko do zrobienia wpisane w kolejke ,kontrola za rok . :)
Wcześniej z dr MM w gabinecie przyjmowała przesympatyczna dr Ela ,przychodziła też często do osób po operacjach i spokojnie wszystko tłumaczyła .....

mariusz 
Bioderkus!!!

Status: Endo x 2
Doczy: 15 Sie 2011
Skd: Małopolska

Więc wynika z tego,że nie długo z jego przepracowania,będzie strach się u niego operować!!!!

mondey 
Popularus Bioderkus

Status: Endo x 2
Doczya: 11 Lut 2013
Skd: K-Koźle

Wynika z tego,że przyjmuje prywatnie w państwowym szpitalu-biorąc wypłatę za dyżur nocny tudzież za wizytę prywatną - jakie słowa się tu cisna na usta....:?:

drupinka 

Maximus Bioderkus

Doczya: 19 Sie 2009
Skd: Górny Śląsk

mariusz napisa/a:
nie długo z jego przepracowania,będzie strach się u niego operować!!!!
no właśnie... :-/

kate310 
żyję z nadzieją

Doczya: 22 Lip 2011
Skd: Polska Południowa

mondey napisa/a:
Wynika z tego,że przyjmuje prywatnie w państwowym szpitalu-biorąc wypłatę za dyżur nocny tudzież za wizytę prywatną - jakie słowa się tu cisna na usta....:?:

z czego to wynika? Edi napisała, że była na prywatnej wizycie - a dr przyjmuje w przychodni prywatnej przy szpitalu :/

Edi 
Edi

Maximus Bioderkus

Dokładnie byłyśmy na prywatnej wizycie ,wdzięczne przyjęte z bólem kolana wciśnięte między osoby ,które były umówione kilka tygodni wcześniej.....a my zawaliłyśmy kolejkę i o tym wlaśnie piszę ,że nie odmówił mamie tylko przyjął :) przecież mógł powiedzieć nie bo mam dużo ludzi umówionych i tyle ,szybciej by skończył.Niestety nie jest to wszystko takie proste jak jest się dobrym lekarzem ,ale i człowiekiem ;-)

mariusz, nic się nie martw ja byłam operowana 2 lata temu w grudniu ,dr miał dyżur nocny i przywozili pełno ludzi z wypadkow więc myślałam jak to będzie ze mna. Operacja za operacją ...od rana dalej ciagle operował,przyszła kolej na mnie , po mnie Ninka i dał rade :mrgreen: obie śmigamy i jest ok :mrgreen:

kate310 
żyję z nadzieją

Doczya: 22 Lip 2011
Skd: Polska Południowa
Wysany: Sro 06 Mar, 2013   

Pewnie - jesteśmy mu wdzięczni / wdzięczne za pięknie założone protezki a nie za poświęcenie czasu na pogaduszki. Niech pomaga jak największej liczbie pacjentów bo fach w rękach ma :)

Gratuluję Edi kolejnego pięknego roku :) 3maj się

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: