Drodzy Forumowicze.
Klinika AMC w której przyjmował przez jakiś czas profesor Czubak została rozwiązana.
Od niedawna profesor przyjmuje w nowo otwartym ośrodku w Warszawie na Grochowie. Wszelkie potrzebne dane aby sie tam umówić na wizyte i dotrzeć zamieszczam poniżej a także uaktualniam na samym początku w wątku.
Sutherland Medical Center
Al. Stanów Zjednoczonych 32 lok. 14
Warszawa
Godziny pracy ośrodka: pon-pt 9-19
Telefon: (+48) 22 673 60 43
e-mail: klinikasmc@gmail.com
A ja mam pytanie czy podany na pierwszej stronie numer do Otwocka do profesora Czubaka, jest tym numerem pod który mogę zadzwonić, żeby zapytać się o termin operacji ? Profesor mówił, że mam czekać na telefon , ale jestem niecierpliwa ... i chcialabym sama się przypomnieć...
_________________ "Czas robi swoje. A ty człowieku?" SJL
Z tego co wiem Profesor nie wystawia zwolnień lekarskich to dostajesz w klinice jak jesteś po zabiegu a potem lekarz rodzinny lub prowadzący Cię lekarz w Twoim mieście. A na prywatnych wizytach u Profesora zwolnienia Ci nie da tu już musisz do lekarza rodzinnego.
_________________ Żyj tak by jak najwięcej dać z siebie innym
Hej.Ja również słyszałam wiele dobrego o doktorze.Jednak daleko mi trochę do niego na wizytę:(
A czy ktoś z was ma moze prywatny numer doktora?Jest możliwość rozmowy przed wizytą?
Przykro mi ale nie podajemy prywatnego numeru do Profesora. W dziale kontakty do lekarzy są wszystkie potrzebne namiary. Odpada Poznań skórzewo tam Profesor już nie przyjmuje.
_________________ Żyj tak by jak najwięcej dać z siebie innym
Status: Przed
Wysany: Czw 22 Mar, 2012
Witam, ostatnio trafiłam do dr. Obrębskiego w Otwocku. Czy może ktoś z Was leczył sie u niego? Mój staw jest do wymiany i chciałabym wiedzieć ze oddaję się w ręce dobrego operatora. Dziękuję za pomoc:)
Status: Przed
Wysany: Pon 13 Sie, 2012
mam pytanie
jak chce mieć operację robioną w innym regionie
(woj).. tak jak np ja jestem z (woj. warmińsko-mazurskiego)
to czy za taką operację robioną nie w swoim rejonie musiałabym zapłacić ??
już nie chodzi mi prywatnie tylko w szpitalu
_________________ Z dnia na dzień dzięki wam nabieram lepszej pewności siebie **
dziękuję ***