Świetne fotki - pięknie wyglądacie drogie forumowiczki Żałuję, że mogłam być z Wami...Ale może innym razem
Napiszcie szczegóły spotkania-czy tym razem też było tak wesoło jak ostatnio? Czy był z Wami Profesor? Jak mu się podobało?
_________________ *...Mamy możliwość wyboru jak wykorzystać swój czas...*...MOJA HISTORIA...*
Żałuję, że z powodu pośpiechu Wanda nie mogła pośmiać się i poplotkować razem z nami, a także Kama z powodu choroby zaraz po kontroli pobiegła do domu. No i szkoda, że nasza Nika mogła być króciutko z nami - ale jutro zmyka na piękny urlop także wybaczamy Fajnie, że Aneta mimo, że z Torunia, dała radę przynajmniej na szybko przed długą podróżą do domu wypić z nami kawkę
No i zobaczyłyśmy śrubki Niki!! Faktycznie są wielkie, błyszczące, z ostrym gwintem i robią wrażenie!
Hejka, żałuje ,że nie mogłam być dziś z Wami, ale jestem przeziębiona, gorączka +oczekiwanie na kontrol, które mnie wykończyło:( Profesor chciał, żebym dotrzymała towarzystwa jednemu ze starszych panów, żeby mu smutno nie było i tak weszłam chyba przedostatnia...ale na szczęscie zdjęcie piękne, więc kamień mi spadł z serca:)
Myślę, że spotkań jeszcze będzie kilka ,wieć nadrobię straty:)
Pozdrooofki:)
ale na szczęście zdjęcie piękne, więc kamień mi spadł z serca:)
Cieszę się kama, że wszystko zmierza w dobrym kierunku:) Mam nadzieję, że przeziębienie nie będzie Ciebie długo męczyć:) I wiesz co się odwlecze to nie uciecze, i następnym razem pewnie będziesz dłużej na spotkaniu i pewnie będzie Nas więcej:)
_________________ .... Żaden Anioł nie szybuje samotnie......
....Twoja dłoń w mojej dłoni....bezpiecznie:)
Status: Przed
Doczy: 19 Cze 2009 Posty: 80 Skd: Kielce
Wysany: Pi 04 Wrz, 2009
Fajne foty dziewczyny! Ale widzę , że nie dopisał żaden facet z forum.. wstyd
Oj, coś czuję, że musze wziąć sprawę w swoje ręce!
Widać po Waszych minkach, że wesolutko miałyście
Status: Osteo. Ganza x 2
Wiek: 45 Doczya: 31 Maj 2009 Posty: 145 Skd: z małego pokoju ;)
Wysany: Pi 04 Wrz, 2009
Dziękuję wszystkim za cudne spotkanie!!! Bardzo było mi miło poznać kolejne Forumowiczki!!!
Ciesze się, że pomimo wszelkich trosk, które przynoszą nam nasze bioderka potrafimy cieszyć się i śmiać, a świadomość, że nie jestem w tym wszystkim sama dodaje mi skrzydeł!!! DZIĘKUJĘ!!!
_________________ "Kiedy śmieje się dziecko śmieje się cały świat" (J. Korczak)
A Profesor przecież się pojawił! Z uśmiechem wyjżał zza opuszczonej szyby swojej bryki
Kuba koniecznie - wtedy to już nie wiem jak my wytrzymamy nie popękać ze śmiechu
Kama teraz spojrzałam na Twój avek i ja Cię kojarzę, chyba nawet wiem, z którym dziadkiem musiałaś flirtować Śmieszny był
Ja miałam białą bluzkę i beżowe spodnie, może pamiętasz?
Wracaj szybko do zdrowia!
Jowi dzięki:) mam nadzieję, że nastepnym razem się widzimy w większym gronie:)
Audrey dziękuje:) pamiętam, pamiętam:) a z dziadkiem jakoś tak się składa,że na każdej wizycie sie widzimy:) ps. zresztą już pradziadek bardzo sympatyczny i dowcipny
Status: Endo x 1
Wysany: Czw 10 Wrz, 2009
Fajnie, ze udało Wam sie spotkać Życie w sieci - życiem w sieci ale spotkanie osobiste to dopiero frajda. Mam nadzieje, że dolna część Polski tez sie w koncu jakoś pozbiera na jakąś kawę. Mam wyrzuty sumienia bo planowane spotkanie
"położyłam" w końcu ja no ale musicie mi to wybaczyć
_________________ - Kapitanie! Jesteśmy otoczeni!
- Świetnie. To znaczy, że możemy atakować we wszystkich kierunkach!