Status: Endo x 1
Wiek: 85 Doczya: 11 Pa 2010 Posty: 247 Skd: Zakopane/ Gdańsk
Wysany: Czw 25 Lis, 2010 Jakie kule?
Od wielu lat chodzę z kijkami. Początkowo dlatego, że bardzo dużo chodziłam po górach i dolinkach i tak było mi wygodniej a od 2 lat z konieczności. W ub. tyg. zauważyłam, że zaczęłam trochę podpierać się kijami. To chyba znak, że trzeba zamienić kijki na kule.
Znalazłam takie na allegro (było najwięcej kupujących), co o nich sądzicie? Warto kupić, czy może inne polecicie?
Ostatnio zmieniony przez kinga Czw 25 Lis, 2010, w caoci zmieniany 1 raz
Jakoś nie znalazłem takiego tematu jak SPORT
Ja gram w koszykówkę. I ostatnio wpadłem na pomysł zwiększenia wyskoku. A żeby osiągnąć jakieś wyniki trzeba to robić z ciężarami. I zaczęło boleć- pośladki, kręgosłup pachwina. Jak przestałem ćw. to po 3 tyg wszystko chyba wróciło do normy. Gram nawet po 2h raz w tygodniu. Ale czy są jakieś ćw które mogą utrzymać, przedłużyć żywotność bioderek. Tak jak np. po skręceniu kolana mam słabsze mięśnie przyśrodkowe to lekarz kazał wzmacniać mięsień czworogłowy uda aby to on trochę zaczął przytrzymywać kolano)
_________________ Będzie to długo trwały i bolesny proces
Status: Przed
Wysany: Wto 26 Sty, 2016 ekg
Witam,
Raz dostałem wynik z EKG i nie wiedzialem o co chodziło w tym wykresie. a Wiadomo lekarz tylko spojrzy i powie, że wszystko jest wporządku.
Taka odpowiedź nie dała mi spokoju, poszukałem w internecie jedną stronę .... i tam wszystko jest ładnie wytłumaczone warto odwiedzić tą strone, są rożne artykuły o wynikach i jak dbać o SIEBIE!!
Edit
Józefie no proszę Cię...nawet na naszym forum musiałeś...cały net zawalony Twoim postem z linkiem... Regulamin Dzięki
aga.t.
Ostatnio zmieniony przez aga.t. Wto 26 Sty, 2016, w caoci zmieniany 1 raz