Dawno nie pisałem. Dużo się zmieniło. Bioderko nie dokucza mi wcale. Wreszcie czuję że zaczynam żyć po wszystkich tych perypetiach. W październiku zaczynam studia na wydziale Technologii Drewna na SGGW w Warszawie. Wszystko idzie w dobrą stronę, mam taką nadzieję.
Dodaję też 2 zdjęcia z mojej już zaczętej integracji studenckiej.
_________________ "Wszyscy śmiejecie się ze mnie bo jestem inny, a ja się z was śmieję bo wszyscy jesteście tacy sami." Jonathan Davis
Status: Endo x 1
Wysany: Wto 10 Sie, 2010
Tomash
Takie wiadomości naprawdę cieszą.Fajnie że idziesz na studia, jest to wyjątkowy czas dla człowieka.
Tak trzymaj!!
Odzywaj się od czasu do czasu. Pozdrawiam Cię i życzę wszystkiego naj....
_________________ Najwiekszym zwyciestwem nie jest brak porazek, ale podnoszenie sie po kazdej z nich
Konfucjusz
Update: Się studiuje, się odchudza, biodro nie dokucza wcale, ale niestety nerw dokucza, chodzę przez to z laską. Jak nie boli to idę po prostu z nią nie podpierając się, ale czasem mam tak, że łapie mnie, nie wiem jak to określić, ból lub kłucie które sprawia że mi mięśnie w nodze się rozluźniają, gdybym nie miał w takich przypadkach laski to bym leżał na ziemi na pewno. Nie wiem, może to są zmiany pogody, mam taką nadzieję.
_________________ "Wszyscy śmiejecie się ze mnie bo jestem inny, a ja się z was śmieję bo wszyscy jesteście tacy sami." Jonathan Davis
Tomash, te ostatnie Twoje wpisy przegapiłam, bo grzałam łóżko na dobrze Ci znanym oddziale patologii i uszkodzeń miednicy, skąd wyszłam z zespoloną miednicą i bez endo. Ale zastanawiałam się, co u Ciebie słychać. Super, że bioderko spisuje się bez zarzutu i zażywasz uroków życia studenckiego. Historia z nerwem już się trochę ciągnie. Co mówią lekarze? Jak ja miałam porażony nerw strzałkowy, na zmianę pogody zdecydowanie bolało bardziej.
_________________ Twoja siła będzie na miarę twoich pragnień.
Lekarze twierdzą że to przy takim uszkodzeniu normalne, i ewentualnie przeciwbólowe zalecają, ale na tyle się do tego bólu przyzwyczaiłem że nie biorę.