Forum Bioderko Strona Gwna

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Autor Wiadomo
dr Walo PIEKARY ŚLĄSKIE
smd 
agata
Mikrus Bioderkus

Status: Endo x 2
Doczya: 18 Pa 2009
Skd: knurów
Wysany: Czw 03 Cze, 2010   dr Walo PIEKARY ŚLĄSKIE

ja właśnie tydzień temu wróciłam z Piekar Śl. po "endo" operował mnie dr. Walo i naprawdę jestem bardzo zadowolona. dr Walo znalazłam w prywatnym gabinecie w Koziegłowach polecam
Ostatnio zmieniony przez kinga Pon 28 Sty, 2013, w caoci zmieniany 1 raz  

AgaW 

Galaktikus Bioderkus

Status: Osteo. Ganza x 1
Doczya: 07 Cze 2009
Skd: Lubelskie
Wysany: Czw 03 Cze, 2010   

Napisz kontakt do tego lekarza - może ktoś skorzysta.

Katja 

Status: Osteo. Ganza + Endo
Doczya: 12 Kwi 2009
Skd: Wawa/Silesia
Wysany: Czw 03 Cze, 2010   

Przydałoby się jakieś imię, specjalizacja, coś więcej na temat polecanego lekarza :-) Poprosimy o rozwinięcie tematu.
Gratuluję udanej operacji i życzę teraz dużo sił i samozaparcia w powracaniu do sprawności :-) Odwiedzaj Bioderko a szczególnie Kącik Rehabilitacji :)

smd 
agata
Mikrus Bioderkus

Wysany: Pi 04 Cze, 2010   piekary

dr Walo (wstyd ale nie znam imienia) jest specjalistą na III oddziale biodra kobiece - Samodzielnego Publicznego Wojewódzkiego Szpitala Chirurgii Urazowej w Piekarach Śl. jako chirurg lekarz i człowiek jest naprawdę na wysokim poziomie "Znalazłam" go w Koziegłowach poradnia Andremed tel 34\ 314 11 30. Przyjmuje także w przyszpitalnej poradni (032) 39-34-206 oczywiście po zarejestrowaniu i długim oczekiwaniu ale warto - czas oczekiwania na endo ok. 2 do 3 lat

sam szpital jak najbardziej godny polecenia od posługi salowych poprzez fachowe pielęgniarki aż do przesympatycznego kapelana.

kieszczyński 

Maximus Bioderkus

Status: Endo x 1
Doczy: 11 Sty 2010
Skd: Piotrków Tryb.
Wysany: Pi 04 Cze, 2010   kapelen

Czy kapelanem w Piekarskiej urazówce jest nadal KSIĄDZ GAWRON?Doktora Walo znam jako super fachowca.Operował moją córkę.

smd 
agata
Mikrus Bioderkus

Wysany: Sob 05 Cze, 2010   kapelan cd

:lol: tak tym kapelanem w Piekarach :lol: jest wciąż i chyba dzięki BOGU KS. GAWRON. :lol:

pasiflora 

Galaktikus Bioderkus

Status: Endo + Kapo
Doczya: 27 Cze 2009
Skd: Polska
Wysany: Sob 05 Cze, 2010   

Strasznie zaczepialski, przemiły ksiądz :) i należy do tych z powołania

Ola foczka 
Mikrus Bioderkus

Doczya: 28 Sty 2014
Skd: Myslowice
Wysany: Wto 04 Lut, 2014   

27stycznia byłam operowana przez dr Walo, miałam wstawiana endoproteze. Od 4 dni jestem w domu, czuje się dobrze, opuchlizna zaczęła schodzić i zaczyna być widać jaka piękna jest moja blizna, niewielka, równa, co w moim wieku nie jest bez znaczenia. Lekarz to świetny specjalista od bioder, bardzo konkretny, przed operacja bardzo dokładnie wytłumaczył mi i to kilka razy co i jak, odpowiedział co ewentualnie może pójść nie tak (mam dodatkowo bardzo skrzywiony kręgosłup). Lekarz cierpliwy, interesuje się pacjentem, sympatyczny i zawsze można się skontaktować z nim telefonicznie. Dr Walo operował mnie razem z dr Semenowiczem, którego również mogę bardzo polecić świetny, specjalista, człowiek, bardzo oddany i zainteresowany swoimi pacjentami itp.
Dr Semenowicz jest ordynatorem a dr Walo jego zastępca na oddziale zajmującym się biodrami kobiecymi w Piekarach Śląskich. Mogę na obu lekarzy dać namiar.

ToMaS 
Mikrus Bioderkus

Status: Przed
Doczy: 12 Wrz 2014
Skd: Przemyśl
Wysany: Pi 12 Wrz, 2014   

Witam
Czy można prosić o jakiś kontakt mailowy do doktorów z Piekar Śląskich (m.in: Dr Semenowicza, Walo i innych polecanych) ??? ?

Ola foczka 
Mikrus Bioderkus

Doczya: 28 Sty 2014
Skd: Myslowice

być może się mylę, ale moje osobiste zdanie jest takie, że kontakt z lekarzem powinien być osobisty lub telefoniczny, szczególnie jeśli jest to pierwszy kontakt a nie mailowy. Uważam że najlepiej umówić się na wizytę (prywatnie najszybciej) lub np. poprosić o telefon bezpośredni do danego lekarza w poradni w której on przyjmuje.

pasiflora 

Galaktikus Bioderkus

Status: Endo + Kapo
Doczya: 27 Cze 2009
Skd: Polska

ToMaS, dr Semenowicz i dr Walo to lekarze z oddziału żeńskiego, czy aby na pewno o tych lekarzy Ci chodzi?

ToMaS 
Mikrus Bioderkus

Status: Przed
Doczy: 12 Wrz 2014
Skd: Przemyśl

Chodzi mi o najbardziej polecanych odnośnie endoprotez (a jak widzę w tym poście jest o tym mowa).

Więc czy ktoś będzie w stanie pomóc ?

kinga 
19III2008 11VII2012

Doczya: 03 Gru 2009
Skd: z Polski

ToMaS, jeśli w sieci, np. na portalu znanylekarz.pl albo na innych stronach lekarz sam nie zamieścił adresu e-mail, to raczej go nie dostaniesz. Nawet jeśli ktoś posiada taki, to bez zgody adresata nie wolno przekazywać dalej.

dorotabeata 
2016r., 2017r.
Maximus Bioderkus

Doczya: 21 Cze 2014
Skd: lubuskie

ToMaS
Prywatna Poradnia Wielospecjalistyczna w Radzionkowie.
dr n. med. Jacek Semenowicz
Nr. telefonu 32 289-07-35
Henryka Sienkiewicza 43
41 - 922 Radzionków

Dr Semenowicz przyjmuje we środy od 15:00. W czwartek są zapisy do Poradni i w kolejkę na operację (dr daje skierowanie). Termin do poradni to czekanie 2 lata, a na operację ok.4 lat.

Lunea 
8.11.2012 6.05.2014
Mikrus Bioderkus

Doczya: 13 Maj 2014
Skd: Górny Śląsk
Wysany: Sob 13 Wrz, 2014   

ToMaS, numery telefonów do obydwu wymienionych przez Ciebie lekarzy znajdują się na stronie internetowej szpitala w Piekarach Śląskich:
http://www.urazowka.piekary.pl/ambul3.htm
Wiem, że można się w ten sposób skontaktować z lekarzem, bo sama tak robiłam. Musisz tylko zadzwonić w dniu, w którym lekarz przyjmuje pacjentów, czyli w czwartek.

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: