Status: Endo x 1
Wysany: Czw 04 Lut, 2010 dr Leszek Jung KONSTANCIN
Witam, coraz realniejsza jest dla mnie wizja wstawienia endoprotezy lewego stawu biodrowego. Od 3 lat uczęszczam na rehabilitację do CKR Konstancin, korzystam także prywatnie z pomocy rehabilitantki z tego ośrodka.
Dlatego też tam właśnie chciałbym zdecydować się na operację. Go prawda jest to możliwe TYLKO odpłatnie ale ale mam nadzieje temu podołać.
Jest tam oddział chirurgii jednego dnia, którym kieruje dr n. med. Leszek Jung i On własnie przeprowadza interesujące mnie operacje.
Ogólna opinia w Konstancinie na jego temat jest bardzo dobra, pośrednio poznałem pozytywne opinie kilku jego pacjentów ale chciałbym usłyszć taką (najchętniej pozytywną ale przede wszystkim szczerą) bezpośrednio od kogoś, kto miał operację wykonywaną przez p.Doktora.
Jeśli ktoś ma na ten temat jakieś opinie BARDZO PROSZĘ o podzielenie się nimi ze mną na forum lub prywatnie mailem lub na gg.
Ja czekając na odpowiedź bardzo chętnie podzielę się z każdym swoimi doświadczeniami i spostrzeżeniami na temat rehabilitacji zarówno stawu jak i kręgosłupa ledźwiowego. Mam tu kilkuletnie doświadczenia i całkiem niezłe efekty.
Pozdrawiam wszystkich , czekam i BARDZO proszę o odpowiedź.
Ostatnio zmieniony przez kinga Pon 28 Sty, 2013, w caoci zmieniany 1 raz
dr n. med. Leszek Jung i On własnie przeprowadza interesujące mnie operacje.
Ogólna opinia w Konstancinie na jego temat jest bardzo dobra, pośrednio poznałem pozytywne opinie kilku jego pacjentów ale chciałbym usłyszć taką (najchętniej pozytywną ale przede wszystkim szczerą) bezpośrednio od kogoś, kto miał operację wykonywaną przez p.Doktora.
Witaj DUDEK. Niestety nie powiem Ci nic na temat dr Junga jako pacjentka, ale mogę wyrazić swoje zdanie jako osoba postronna mająca niewątpliwą przyjemność posłuchania jego kilku prelekcji podczas sympozjum naukowego na temat operacji endoprotezy stawów biodrowych oraz kolanowych. Byłam pod dużym wrażeniem profesjonalizmu lekarza, wiedzy i łączenia zabiegu operacyjnego z potrzebą rehabilitacji - to wciąż niestety rzadkie u ortopedów. Osobiście dr Jung zauroczył mnie jako orator i szef ośrodka a także lekarz z pasją.
Status: Endo x 2
Wysany: Czw 04 Lut, 2010
DUDEK - Mogę coś powiedzieć o doktorze Jungu, gdyż byłam jego pacjentką przed 12 laty, kiedy zaczęły się u mnie problemy z biodrem. Operował wtedy już od lat w Instytucie Reumatologii na Spartańskiej w Warszawie, między innymi dwoje moich znajomych, rówieśników mojego ojca. Byli bardzo zadowoleni, więc ja również się do niego udałam. Wtedy jednak jeszcze nie bardzo chciał mi wstawiać endo, kazał czekać i chyba dobrze zrobił, bo przeżyłam w niezłej kondycji prawie 10 lat i dopiero niedawno mój stan się pogorszył. Odwiedziłam dra Junga, ale okazało się, że już nie pracuje na Spartańskiej, tylko w Konstancinie. Ponieważ niestety nie miałam funduszy na operację prywatną (na jedną to może jeszcze, ale w perspektywie również druga noga), więc zaczęłam szukać dalej, znalazłam Forum, a przez niego profesora Czubaka i idę do niego, już w przyszłym tygodniu mam przyjęcie do szpitala.
Tak więc myślę, że dr Jung jest na pewno doświadczonym specjalistą, ale robi tylko endoprotezy i jest przeciwny generalnie kapoplastyce ze względu na uwalnianie się metali do organizmu. W każdym razie na pewno na endo się zna. Jeśli zatem u ciebie nie ma innej ewentualności niż endo, to możesz spokojnie oddać się w jego ręce.
Piszę to wszystko oczywiście ze świadomością, że nie jestem pacjentką po dokonanej przez niego operacji, mogę tylko powiedzieć to co wiem.
Jeśli są tu na forum jego pacjenci, to pewnie się wypowiedzą.
Status: Endo x 2
Doczya: 03 Sie 2010 Posty: 1 Skd: Mińsk maz
Wysany: Wto 03 Sie, 2010 opinia
Dr Jung wstawiał mi oba biodra i kolano (o dwóch mniejszych zabiegach nie wspominam). Fantastyczny lekarz z klasą, potrafi postawić na nogi dosłownie i w przenośni. Bardzo żałuję, że nie stać mnie na operacje w Konstancinie. Jeśli ktoś ma jakiekolwiek wątpliwości - sugeruję, żeby się ich pozbyć. To naprawdę dusza-człowiek.