Tak, teraz z czystym sercem wielu z nas może polecić prawdziwych fachowców w tym fachu. Prowadzący II warsztaty nowoczesnej fizjoterapii mgr Gałuszka oraz mgr Romanowski zadziwili i podzielili się z nami ogromną wiedzą Mogą o tym świadczyć wypowiedzi uczestników warsztatów:
Cytat:
Było bardzo fajnie, profesjonalnie, ach... słów mi brakuje by wyrazić zachwyt.
Prowadzący wykłady z Centrum Rehabilitacji Gałuszka & Romanowski z Bielska Białej byli wprost niesamowici. Dowiedziałam się tyle, że jeszcze teraz jestem w wielkiej euforii.
Cytat:
Bardzo się cieszę ,że po raz pierwszy mogłam uczestniczyć w tak wartościowych zajęciach.Jestem pełna uznania dla organizatorów!To co robicie jest po prostu nieocenione.
Cytat:
Prowadzący zajęcia - Grzegorz Gałuszka oraz Wojciech Romanowski pokazali najwyższą klasę i w niezwykle prosty, przystępny i przyjemny sposób nie tylko opowiedzieli nam o zasadach, wzorcach chodu, biomechanice która odgrywa w naszym życiu ogromne znaczenie, o czynnikach, które wpływają na to jak i dlaczego się poruszamy ale także pokazali nam podstawowe problemy z jakimi spotykamy się na co dzień podczas chodzenia oraz proste, bezpieczne ćwiczenia - aktywności, które można wykonywać w każdym momencie i miejscu. Terapeuci z Bielska podkreślali co niezmiernie ważne - aby ćwiczyć, rehabilitować się, poprawiać swoją sylwetkę, wzmacniać, rozciągać mięśnie albo pracować nad koordynacją nie potrzebujemy skomplikowanych narzędzi, nie musimy czynić wielkich przygotowań, nie potrzebujemy nawet tzw. adidasów czy stroju sportowego. Potrzebujemy chęci! Gdyż proste wspomagające ćwiczenia, które w zasadzie może wykonywać każdy - zupełnie zdrowy człowiek a także Bioderkowicz (niezależnie od przebytego zabiegu) - możemy wykonywać w domu, w pracy, podczas spaceru, w windzie, w centrum handlowym, w parku, w trakcie rozmowy telefonicznej - wszędzie gdzie tylko mamy ochotę popracować dla siebie i na siebie.