Wysany: Sro 03 Lip, 2019 Firmy podwyższające obuwie
Witajcie
Nie za bardzo wiedziałem, gdzie napisać, więc piszę tutaj.
Chciałem sobie podwyższyć prawego buta o jakieś 2,5 cm, ale ciężko mi znaleźć firmę, która by takie usługi oferowała. Te co znalazłem mają dość długie terminy realizacji.
Czy ktoś zna taką firmę, która podwyższy but fachowo i w jakimś rozsądnym terminie?
Status: Przed
Doczya: 29 Mar 2019 Posty: 14 Skd: gdańsk
Wysany: Sro 03 Lip, 2019 Re: Firmy podwyższające obuwie
"Czy ktoś zna taką firmę, która podwyższy but fachowo i w jakimś rozsądnym terminie?"
Najlepiej udać się do szewca ortopedycznego. Od czasu kiedy robiłam na zlecenie but ortopedyczny z dofinansowaniem z NFZ i musiałam dopłacać naprawdę duże kwoty - zrezygnowałam i znalazłam u nas w Gdańsku szewca, który robi takie podwyższenia. Jeżeli jest to tylko 2,5 cm można też włożyć wkładkę do wewnątrz buta a jeśli model jest inny to wtedy fachowiec zrobi takie podwyższenie bez problemu. Ja czekam na wykonanie góra tydzień a wczoraj znalazłam innego szewca co zrobił mi z dnia na dzień ale za wyższą cenę. Poszperaj w necie, pewnie w swojej okolicy coś znajdziesz np w Katowicach.
Elżbieta G.
Zanim podwyzszysz obuwie proponuję: poczytaj tematy w dz.o rehabilitacji "wkładki do obuwia" i temat "problem krótszej nogi".
Ten temat niedługo będzie przeniesiony w inny, odpowiedniejszy dział.
_________________ *...Mamy możliwość wyboru jak wykorzystać swój czas...*...MOJA HISTORIA...*
Powtórzę za Agą - proponuję zajrzeć do ww działu o wkładkach i problemie z krótszą nogą. Bez odpowiedniego rozeznania w temacie takie podwyższenie może przynieść efekt odwrotny od zamierzonego.
_________________ "Żaden człowiek nigdy nie będzie cieszył się nieustającym sukcesem, dopóki nie przyjrzy się prawdziwym przyczynom wszystkich swoich pomyłek."