Status: Przed
Doczya: 15 Maj 2015 Posty: 1 Skd: Bielany Wroclawskie
Wysany: Pi 15 Maj, 2015 prof. Andrzej Pozowski -czy są jakies opinie na jego temat
Witam,
w związku z moim schorzeniem jestem zmuszona poddać się zabiegowi wstawienia endoprotezy w lewym biodrze. Czy ktos z forumowiczów korzystał z kliniki Orthos w Komorowicach? Niestety ja osobiscie nie znam nikogo i nie mam wyrobionej opinii, czy jest to dobry wybór. Operacje ma przeprowadzic prof. Andrzej Pozowski. Czy ktos z was zna jakies opinie na jego temat?
Proszę o informacje czy na forum jest ktoś kogo operował prof. Pozowski z Wrocławia. Chciałabym sie jak najwięcej dowiedzieć czy jest on polecany, gdyż mam zaplanowana operacje w klinice Orthos w Komorowicach.
Ostatnio zmieniony przez AgaW Nie 17 Maj, 2015, w caoci zmieniany 1 raz
Status: Inne operacje
Wysany: Wto 26 Maj, 2015
A ja znam. Było o nim w TV. Jakieś 10 lat temu (jeszcze za Ziobry) policja go aresztowała pod pozorem brania łapówek za wszczepianie endoprotez. Wszyscy byli w szoku bo na tego lekarza żaden pacjent złego słowa nie powiedział. (A przynajmniej takich pacjentów nie pokazali). Jakieś tam terminy operacji niektórym faktycznie przyśpieszał ale ostatecznie sąd oczyścił go z zarzutów i policja go przepraszała.