Jako ze implant BMHR zostal wycofany z produkcji, alternatywą wydaje sie byc podobny SPIRON .Czy ktos orientuje sie moze jakie osrodki w Polsce oprócz CMC w Warszawie wszczepiaja te protezy?
raddirons napisz nam skąd informacja jakie żródło że wycofują implanty
BMHR jeśli ktoś wie coś na ten temat napiszcie nam .Ja osobiście nic nie wiedziałam o wycofaniu .Jeśli ktoś miał taki implant wszczepiony co z wymianą .
Witam.Wydaje mi się ,że nie ma powodów do zmartwienia.To jaką endoprotezę nam wszczepią zależy tylko i wyłącznie od lekarzy.Chyba najczęściej podczas operacji zapada decyzja.My chyba nie jesteśmy na tyle kompetentni aby oceniać która endo jest lepsza.Wszystko zależy od indywidualnego przypadku.Pozdrowionka dla wszystkich "bioderkowiczów":)
Status: Endo x 1
Doczy: 15 Wrz 2014 Posty: 8 Skd: Warszawa
Wysany: Wto 28 Pa, 2014
Witam,
Może jedna Firma się wycofała ale jest alternatywa, jestem tego dowodem . 20.10 w zeszły poniedziałek byłem operowany w Carolinie. Pierwotnie byłem zakwalifikowany do kapoptastyki ale niestety moja głowa kości był zbyt zniszczona i w efekcie wstawiono mi THR . załączam link do producenta
http://www.implantcast.de...id=28&Itemid=19
Maciek trafny wybór z Karoliną oni zawsze mają lepsze implanty napisz nam jakie postępy
z rehabilitacją po operacji .Sam będziesz dowodem jaka będzie wytrzymałość implantu .
grazynamackowiak, hm czy lepsze? BMHR-a pierwszego wstawiła piekarska urazówka.
Podejrzewam że to kwestia czasu i THR-a też będą wstawiać w ramach NFZ. Bo w Carolinie chyba ze 30 000 zł trzeba zapłacić za ten komfort.