Forum Bioderko Strona Gwna

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Autor Wiadomo
Przesunity przez: kinga
Wto 30 Sie, 2011
Kolejna endoproteza
beatka80 
beata
Mikrus Bioderkus

Status: Endo + Inne operacje
Doczya: 30 Sie 2011
Skd: ostrołęka/reszel
Wysany: Wto 30 Sie, 2011   Kolejna endoproteza

Cześć. Rok temu miałam robioną operacje stawu biodrowego a dokładnie endoprotezę stawu z użyciem litego autogennego przeszczepu. Niedawno okazało się, że proteza się przesunęła i śruba wyszła. Niestety czeka mnie kolejna operacja. Czy ktoś z was miał podobną sytuację do mojej? Trochę się boję, bo jestem młodą osobą a poprzednia operacja nie była prosta, bo okazało się, że jak na mój wiek biodro było bardzo zniszczone i nie było na czym zamocować protezy. A teraz to już sama nie wiem co będzie.

NUTKA 
nutka
Bioderkus!!!

Status: Endo x 1
Doczya: 20 Sie 2011
Skd: GDYNIA
Wysany: Nie 04 Wrz, 2011   

Beatko80 napisz czy miałaś jakieś bóle przez ten rok,jestem bardzo ciekawa jak to się mogło stać.Przesunięcie endoprotezy to poważna sprawa,Gdzie byłaś operowana i co ci teraz zaproponowali.???????

beatka80 
beata
Mikrus Bioderkus

Status: Endo + Inne operacje
Doczya: 30 Sie 2011
Skd: ostrołęka/reszel
Wysany: Pon 05 Wrz, 2011   

NUTKA napisa/a:
Beatko80 napisz czy miałaś jakieś bóle przez ten rok,jestem bardzo ciekawa jak to się mogło stać.Przesunięcie endoprotezy to poważna sprawa,Gdzie byłaś operowana i co ci teraz zaproponowali.???????

Operowana byłam w szpitalu Dzieciątka Jezus. Też się zastanawiam dlaczego tak się stało, bo nie miałam urazu i lekarz też był zdziwiony. Teraz czekam na kolejny zabieg i niestety nie wiem co mi zaproponują a terminu zbiegu jak nie było tak nie ma.Dolegliwości były ale ja myślałam,że zwyczajnie się przemęczyłam i dlatego noga trochę boli.

NUTKA 
nutka
Bioderkus!!!

Wysany: Pon 05 Wrz, 2011   

zBeatko80 będzie dobrze ktoś kiedyś powiedział,że po "burzy zawsze wychodzi słońce" skoro nikt nie zawinił,to wpływu na to nie masz.Napisz ile rentgenów zrobiłaś przez ten rok,czy tylko ten po 6 tyg.Przez te bóle brałaś tabletki?????Trzymam kciuki za szybki termin :) :) :) :) :) :) :) :)

lucynaraq 
lusia
Popularus Bioderkus

Doczya: 01 Mar 2011
Skd: Małopolska
Wysany: Wto 06 Wrz, 2011   

Beatko, współczuję Ci bardzo. Wyobrażam sobie co czujesz. Napisz coś więcej, jakie miałaś dolegliwości? Bądź dzielna, będzie dobrze.

NUTKA 
nutka
Bioderkus!!!

Wysany: Czw 24 Lis, 2011   

Beatko napisz co u ciebie jestem bardzo ciekawa jak sprawa się potoczyła,u mnie też nie wesoło,radość skończyła się po 3 miesiącach.Czy masz jakiś termin????

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: