Witam Was wszystkich Aż żal, że nie mogłam przyjechać na Wasze spotkanie, jesteście wszyscy cudowni nie mówiąc o najcudowniejszym profesorze i oczywiście p.Piotrze. Jaka szkoda, że nie mogłam Was wyściskać i podziękować za troskę o moją Katję. Dziewczyny dbajcie o te rodzynki, bo są najwspanialsi na świecie!. 3-majcie się cieplutko i korzystając z okazji ślę Wam najserdeczniejsze życzenia świąteczne. Niech się spełni każdemu to, o czym marzy, albo i jeszcze więcej! Wesołych Świąt. życzy mama Katji.
Droga Reniu - mam nadzieję , że czujesz się dobrze i już jesteś w dobrej formie.
Co do naszej Katji - ma ogromne wsparcie i napewno niedługo będzie czuła się świetnie - podejrzewam, że ona nie może się opędzić od wiadomości pełnych kciuków, uścisków, całusów
Bardzo o nią dbamy - niech teraz dużo odpoczywa a gdy nabierze sił to zaskoczy nas wszystkich swoimi pomysłami i energią !
Reniu - myślę, że jeszcze będziesz na niejednym wspólnym spotkaniu z nami !
Dziękujemy za ciepłe i serdeczne życzenia świąteczne - ja Ci życzę zdrowia, radości i samych sukcesów Katja napewno będzie spokojniejsza i poświęci więcej czasu na odpoczynek wiedząc, że się oszczędzasz i dbasz o siebie - życzę Ci więc spokojnych nastrojowych świątecznych dni z dala od biegu codzienności.
_________________ *...Mamy możliwość wyboru jak wykorzystać swój czas...*...MOJA HISTORIA...*
Przykro mi bardzo, że nie mogłam być z Wami:(
Zatrzymały mnie niestety sprawy rodzinne i grypa, ale okazja zapewne będzie jeszcze nie jedna, bo widzę, że jest nas coraz więcej:)
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia chciałabym złożyć Wszystkim najserdeczniejsze życzenia. Niech Święta będą niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień. Życzę, aby minęły w spokoju, radości wśród Rodziny, Przyjaciół oraz wszystkich Bliskich Wam osób.
A wraz ze zbliżającym się Nowym Rokiem życzę dużo zdrowia i szczęścia.
Niech nie opuszcza Was pomyślność i spełnią się najpiękniejsze marzenia!
Status: Inne operacje
Doczya: 31 Pa 2009 Posty: 1 Skd: W-wa
Wysany: Nie 20 Gru, 2009
Witajcie bardzo serdecznie Wam dziękuję za wspólnie spędzoną wigilię,cieszę się,że mogłam Was poznać w realu,było mi bardzo miło,pierwszy raz byłam na tego typu spotkaniu,uważam ,że to co robi Katja,ta cała fundacja to niesamowite i bardzo potrzebne,ja po tym spotkaniu uwierzyłam,że może w moim przypadku da się coś jeszcze zrobić,niż tylko endoprotezy,ta nadzieja i wsparcie to podstawa dla psychiki,aby mieć siłę walczyć z tym bólem w kościach.Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie,jeszcze raz bardzo dziękuję i życzę Wam wszystkim zdrowych i spokojnych Swiąt!!!
Kochani Forumowicze,
na potrzeby życzeń świątecznych, które wielu z nas chciało by złożyć innym nasze moderatorki stworzyły temat w Hyde Parku, w którym możecie podzielić się dobrym słowem na nadchodzący Bożonarodzeniowy okres. Zapraszamy TUTAJ
Ostatnio zmieniony przez kinga Sro 15 Sie, 2012, w caoci zmieniany 1 raz