Forum Bioderko Strona Gwna

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Autor Wiadomo
Przesunity przez: Katja
Pon 04 Lip, 2011
Moje nowe endo :) -piedra32
AgaW 

Galaktikus Bioderkus

Status: Osteo. Ganza x 1
Doczya: 07 Cze 2009
Skd: Lubelskie
Wysany: Sro 11 Lip, 2012   

Piedro, świetnie sobie radzisz :ok: Z sytuacji wyciągnęłaś wnioski, więc teraz już to się nie powtórzy :) Brawa za solidność w ćwiczeniach :brawo: , trzymam kciuki za dalsze postępy :hug:

piedra32 

Maximus Bioderkus

Status: Endo x 1
Doczya: 28 Pa 2009
Skd: Athlone-Ireland
Wysany: Wto 17 Lip, 2012   

Kochani odnośnie ostatniej przygody z bólem.Nadal ćwiczę systematycznie ale musiałam cofnąć się w ćwiczeniach bo nie mogłam "ruszyć" z miejsca .Nie byłam zadowolona bo bolało i szczerze mówiac myślałam że będzie co raz lepiej, terapia została "wykonana i koniec" .Myliłam sie sądząc ze jak już coś ćwiczyłam to na "zawsze" okazało się ze moje ciało nie zapamiętało wszystkich ruchów tak jak mi sie wydawało.Więc zaczęło boleć i chód powracał do starego złego wzorca.
Oczywiście wszystkie czyny konsultowałam i robię to nadal z Piotrem bo sama zapętliłam sie w sytuacji i nie bardzo wiedziałam o co chodzi.
Tak więc cofnęłam sie w ćwiczeniach i od nowa powtarzałam sekwencje ćwiczone miliony razy i tak już do dziś ćwiczę.Nie będę kryć ze czasami łzy ciekną bo mi się nie chce i wkurza mnie to że aby"tylko i aż "chodzić musze ćwiczyć ale cóż taki los - biadolę i ćwiczę :roll:
Od kilku dni wdrażam ćwiczenia na TRX cieżko samej ale nie poddaję sie i walczę bo widze efekty pracy.Dużo nagrywam filmów żeby sprawdzać co jeszcze i gdzie błąd Polecam pomaga bo nie wszystko da sie wyczuć.Czasami wydaje nam sie ze jest ok a na filmie widac coś do poprawy lub odwrotnie jest ok choć to rzadkość ;-)
Szczerze mówiąc chodze bez kul ale jeśli będzie potrzeba czekają :-) Noga jeszcze nie jest w pełni sił tak czuję ale mam nadzieję że i to się zmieni.Najważniejsze ból tylko bywa .
Reasumując musiałam zrobić krok w tył aby ruszyć w przód ;-)

Ps Wielkie Dziękuję dla Fizkoma za pomoc i cierpliwość Pozdrawiam ciepło Wszystkich

aga.t. 

Gigantus Bioderkus

Status: Kapo x 1
Doczya: 02 Cze 2010
Skd: Czeladź

piedra32 Kochana dobrze Cię rozumiem i podziwiam za ten upór i walkę!
piedra32 napisa/a:
musiałam zrobić krok w tył aby ruszyć w przód ;-)

Bardzo trafne określenie :) Czasem już jest dobrze ale wystarczy jeden zły ruch, przeciążenie lub troszkę za dużo lenistwa itp, itd i znowu trzeba ''uczyć'' naszą głowę prawidłowych wzorców. Napisałam tak ogólnie ale Ty wiesz o co w tym wszystkim chodzi i dasz radę dzielna dziewczynko :) W końcu musimy być na tyle silne aby wytrzymać tego obiecanego kopa w ... mięsień pośladkowy ;) jak się w końcu spotkamy :*

piedra32 

Maximus Bioderkus

Doczya: 28 Pa 2009
Skd: Athlone-Ireland

aga.t., Oczywiście o tym kopniaku pamiętam i podtrzymuje Buziaki dzięki Dużo zdrówka

Mijka 

Gigantus Bioderkus

Doczya: 21 Lis 2009
Skd: W-M
Wysany: Sro 18 Lip, 2012   

piedra32 napisa/a:
musiałam zrobić krok w tył aby ruszyć w przód ;-)

piedra32, teraz tylko do przodu :) życzę Ci tego z całego serducha i trzymam kciuki - tylko do przodu :ok: :serce: :ok:

AgaW 

Galaktikus Bioderkus

Status: Osteo. Ganza x 1
Doczya: 07 Cze 2009
Skd: Lubelskie
Wysany: Sro 18 Lip, 2012   

piedra32 napisa/a:
Reasumując musiałam zrobić krok w tył aby ruszyć w przód

Tak wiele z nas ma. Jak nie patrząc uparcie wychodzisz na prostą :ok:
Super, że nie dajesz się i walczysz :ok: Jesteś twarda i to będzie coraz bardziej procentować :)
Piedro, dużo siły i cierpliwości Ci życzę. Wierzę mocno i trzymam kciuki za Ciebie :hug:

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: