danka Moim zdaniem bardzo ładnie to wszystko napisałaś i myślę, że dzięki temu zachęcisz kolejne osoby do napisania paru słów
Wielkie dzięki i życzę powodzenia na tej trudnej drodze
_________________ Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie...
danusiu,
ja operowana byłam w Otwocku miesiąc temu. Jestem z płn.-wschodniej Polski, więc daleka dla mnie droga, ale nie wyobrażam innego miejsca. Wiem, że daleko, że rodzina nie zawsze dojedzie, ale specjaliści wspaniali, więc super. Nie bój się, tylko ruszaj, nikt Ci tam nie da zginąć, wprost przeciwnie - współtowarzysze z sali pomagają całym sercem i nie tylko. Sama tego doświadczyłam - tu mój ukłon w stronę tych osób.
Poza tym wiem, że każdy musi walczyć o samego siebie, pisz prośby, podania o przyspieszenie, papier wszystko przyjmie, a często wiele może. Walcz o siebie Kochana, szkoda życia.
Trudne sprawy załatwiaj w piątek, weekend będzie spokojniejszy.
Trzymam kciuki.
... specjaliści wspaniali, więc super. Nie bój się, tylko ruszaj, nikt Ci tam nie da zginąć, wprost przeciwnie - współtowarzysze z sali pomagają całym sercem i nie tylko. Sama tego doświadczyłam - tu mój ukłon w stronę tych osób.
Po takich słowach aż lżej na duszy mi się zrobiło.Muszę częściej wracać do tego, co napisałaś.A już na pewno w chwilach podłamań.Serdeczne dzięki!
_________________ Budowałem na piasku,zawaliło się.Budowałem na skale,zawaliło się.Teraz budować zacznę od dymu z komina...Staff.