Ja też sie wzruszyłam. I też mam powody, aby podziękować Tomashowi. Zamęczałam go pytaniami o dr Cabana. Wczoraj byłam na wizycie u tego lekarza i mam wrażenie, że dobrze zrobiłam udając się do niego. Tomash, życzę Ci, aby rehabilitacja, którą zaczynasz od poniedziałku przyniosła spodziewane efekty. Czy Twój nerw strzałkowy już się zregenerował?
_________________ Twoja siła będzie na miarę twoich pragnień.
Bardzo dziękuję Marku! Naprawdę nie wiem co powiedzieć, najlepiej po prostu - dziękuje
Alicja napisa/a:
Czy Twój nerw strzałkowy już się zregenerował?
Niby tak, jest cały no ale działa bardzo ale to bardzo słabo i chyba muszę się do tego faktu przyzwyczaić że nie będzie lepiej. Wolę się przyjemnie rozczarować niż mieć nadzieje że będzie cacy a tu nic.
Pozdrawiam.
_________________ "Wszyscy śmiejecie się ze mnie bo jestem inny, a ja się z was śmieję bo wszyscy jesteście tacy sami." Jonathan Davis
Ależ mamy tu dzielnych i wspaniałych facetów Tomash - jesteś wielki ! i Ty Marku też - bo tak pięknie podziękowałeś Tomkowi na Forum prawdziwa mąska przyjaźń - tylko brać przykład!
Jestem z Was obu bardzo dumna
_________________ *...Mamy możliwość wyboru jak wykorzystać swój czas...*...MOJA HISTORIA...*
Status: Endo x 1
Wysany: Sob 06 Mar, 2010 Wymiana doświadczeń...
Bardzo ważna jest wśród nas wymiana doświadczeń. Nasze FORUM jest jeszcze stosunkowo dość młode, a więc przeczytanie go nawet w całości nie nastręcza zbyt wiele kłopotu. Zresztą człowiek, dorwawszy się do takiej kopalni wiedzy, czyta wszystko i pochłania co popadnie - każdą informację. Dopiero po pewnym czasie zauważa, że jest tu kilka podobnych przypadków do własnego i rozpoczyna właściwą selekcję. Jest możliwośc wysyłania wiadomości prywatnych, więc nie stanowi problemu
stawianie pytań, które na forum ogólnym mogłyby być kłopotliwe. To samo dotyczy uzasadnionego w niektórych przypadkach udostępniania prywatnego telefonu. My z Tomkiem startowaliśmy w podobnej sytuacji wagowej, więc Jego doświadczenia były dla mnie niezwykle ważne. Co innego bowiem, gdy na stół operacyjny kładzie się osoba o wadze normalnej, czyli np. 60- 80 kg. a co innego gdy tych kilogramów jest 140- 170. Prawda, że nawet na ekranie komputera widać różnicę ? Tak więc nie bójmy się wymiany doświadczeń. Nawet z pozoru nieistotne podpowiedzi mogą okazać się bardzo cenne. Po to jest nasze FORUM i chwała Mu za to !
_________________ Quiquid agis prudenter agas et respice finem...
I'm back!!!! Powiem tyle. Jedyne co dobrego z tej rehabilitacji wyniosłem to to iż poznałem wielu wspaniałych ludzi. A sama rehabilitacja? Żenada. Najwięcej dobrego dla nogi zrobiłem robiąc sobie spore spacery po terenie szpitala. Tyle na początek napiszę później coś więcej,
_________________ "Wszyscy śmiejecie się ze mnie bo jestem inny, a ja się z was śmieję bo wszyscy jesteście tacy sami." Jonathan Davis
Tomashu - nie trać czasu na byle jaką rehabilitację! Poszukaj specjalisty, który będzie umiał Ci pomoć ! Tu chodzi o Twoją sprawność więc nie wahaj się tylko działaj...
_________________ *...Mamy możliwość wyboru jak wykorzystać swój czas...*...MOJA HISTORIA...*
Tomashu - nie trać czasu na byle jaką rehabilitację! Poszukaj specjalisty, który będzie umiał Ci pomoć ! Tu chodzi o Twoją sprawność więc nie wahaj się tylko działaj...
No oczywiście, tak zamierzam. ale w tej chwili zrobię sobie te 2 tygodnie przerwy
No niedawno minęło 7 miesięcy od mojej operacji. Jest naprawdę dobrze. W ostatnia sobotę miałem małą eskapadę do Warszawy. I tak oto z biblioteki UW dotarłem do warszawskiego zoo pieszo. A potem w samym już zoo ładne 5 godzin chodzenia. praktycznie bez przerwy. I czuję się świetnie. Zmęczenie łapało, fakt. Stopa bolała, też fakt, ale ona zawsze boli . Ogólnie jestem bardzo zadowolony. A w poniedziałek niestety wyszło iż chory jestem. Gorączka mnie złapała i trzyma w sumie do dzisiaj. U lekarza już byłem i wyszło bodajże zapalenie gardła. Antybiotykoterapie czas zacząć! Dobra ja już nie zanudzam tu. Pozdro!