Status: Endo x 1
Wysany: Pon 10 Pa, 2011
My znamy, atka, ten stan, kiedy już wątpisz, że cokolwiek Ci pomoże, deprecjonujesz każdą szansę zmiany, kiedy z bólu masz chęć tylko zniknąć.. ale trzeba szybko wziąć się w garść i zapisać na wizytę. Wszystkie namiary masz na forum. Terminy, nawet prywatne, do dobrych specjalistów są długie, więc im szybciej się wpiszesz, tym szybciej dowiesz się jakie sa możliwości..
_________________ - Kapitanie! Jesteśmy otoczeni!
- Świetnie. To znaczy, że możemy atakować we wszystkich kierunkach!
Status: Endo x 2
Wysany: Pon 10 Pa, 2011
duska, Słoneczko, już wysłałam zgłoszenie z prośbą o wyznaczenie terminu do prof. Czubaka. Jutro będę dzwonić prywatnie! Zobaczymy co osiągnę! Buźka!!!
_________________ Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej!
Wysany: Sro 12 Pa, 2011
Kochani Prof. Czubak nie przyjmuje już w przychodni przyszpitalnej Do dr Cabana lub dr Przybysza zapisy po 15 grudnia. Zamówiłam wizytę do prof. Syndera na 16.11.2011r w Łodzi. Ciekawa jestem jego opinii! Pozdrowionka
Profesor Czubak przyjmuje tylko prywatnie, w przychodni już nie. Warto zadać sobie trud i zasięgnąć jego opinii, to znakomity lekarz, namiar jest w "kontaktach do lekarzy" na Forum
_________________ *...Mamy możliwość wyboru jak wykorzystać swój czas...*...MOJA HISTORIA...*
Status: Endo x 1
Wiek: 47 Doczya: 28 Pa 2009 Posty: 505 Skd: Athlone-Ireland
Wysany: Pi 14 Pa, 2011
Słońce długa twa historia i podejście robiłam kilka razy ale dzis przeczytałam oa A do Z.
Rozczulać się nie będę bo nie tędy droga ale przechodzisz trudy.Mam nadziej
ze niebawem dostaniesz się do dobrego speca może w Otwocku i cos sensownego zrobia.Trzymam kciuki i sercem jestem z tobą Buziaki
kate310, jestes wielka Super
Ostatnio zmieniony przez kinga Pi 14 Pa, 2011, w caoci zmieniany 2 razy
Wysany: Pon 17 Pa, 2011
kate310 bardzo dziękuję za propozycję, ale w tym roku nie mogę już się wybrać Pozdrawiam piedra32 dzięki za ciepłe słowa, też mam nadzieję, że to się zmieni choć trochę na lepsze Miłego dzionka
Wysany: Sro 07 Gru, 2011
Witajcie! Dawno mnie tu nie było, ale mam problem z dostępem do internetu Wiecie co, nie miałam robionych badań stwierdzających metalozę, zostałam oszukana chyba dla świętego spokoju, tylko czyjego?A proteza jest typowo TYTANOWA I co Wy na to W poniedziałek może będę wiedziała coś więcej i uda mi się odezwać Ręce opadają i nogi też Pozdrawiam cieplutko
Przejrzałam jeszcze raz Twoją historię, nasuwa mi się po Twoim wpisie trochę pytań - czy podejrzewasz że to uczulenie na metal? Czy byłaś u któregoś z ortopedów? Co Ci sugeruje i czy masz jakieś dodatkowe badania, których wyniki omówisz w poniedziałek z lekarzem i będziesz wtedy wiedzieć więcej?
_________________ *...Mamy możliwość wyboru jak wykorzystać swój czas...*...MOJA HISTORIA...*
Wysany: Pi 28 Gru, 2012
Witam wszystkich po bardzo długiej nieobecności na FORUM Teraz powinnam tu bywać często. U mnie poprawy nie ma, ból nie minął. Byłam na kilku wizytach- konsultacjach prywatnych i u lekarzy i fizjoterapeutów, ale nikt nie wie jak mi pomóc. Na wyjazdy mnie nie stać...Koło się zamyka. Są ponoć sposoby w klinikach niemieckich i szwajcarskich, ale trzeba mieć ogromne pieniądze...A żyć trzeba. Pozdrawiam
Napisz proszę, gdzie, w jakim miejscu odczuwasz ból? Czy jest stały czy tylko związany z konkretnym ruchem? Jakie jest rozpoznanie, jaka diagnoza - przyczyna Twoich problemów? Nie piszesz o tym wcale choć wspominasz o kilku konsultacjach lekarskich i fizjoterapeutycznych. Napisz o ich wynikach.
Aby leczyć trzeba określić przyczynę problemu. Jaka więc jest u Ciebie ..... ? Co jest przyczyną bólu?