VII Oddział
Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny im. Prof. A. Grucy CMKP
ul. Konarskiego 13, 05-400 Otwock
tel. 0 22 7779 40 31 wew 474
pielęgniarki: tel. 0 22 779 40 31 wew 453
- pacjentów doktora Cabana prosimy o opinie i ew. dane kontaktowe do prywatnego gabinetu.
Ostatnio zmieniony przez kinga Pon 18 Lut, 2013, w caoci zmieniany 3 razy
Status: Przed
Wiek: 38 Doczy: 27 Sty 2010 Posty: 7 Skd: Piękna Warszawa
Wysany: Pi 29 Sty, 2010
http://www.tm-med.pl/pliki/TM-med%20informacje.pdf - tu jest namiar na przychodnię, w której przyjmuje dr Adam Caban. Wizyta circa 100 zł, trzeba na nią trochę poczekać już na miejscu w przychodni, bo zwykle tworzy się kolejka. Z całego serducha mogę polecić go, gdyż uratował mi miednicę. Pozdrawiam serdecznie
Dr. Caban jest wspaniałym lekarzem, w sumie jako jedyny podjął się wszczepienia mi endoprotezy, i w sumie to dzięki niemu ją mam, bo dla innych lekarzy byłem po prostu za młody. Trochę zakręcony lekarz, no ale nie można go winić, ma naprawdę mnóstwo spraw na głowie . Więc jeśli chodzi o bioderka i miednice mogę go polecić z czystym sercem .
_________________ "Wszyscy śmiejecie się ze mnie bo jestem inny, a ja się z was śmieję bo wszyscy jesteście tacy sami." Jonathan Davis
Jeśli chodzi o lekarzy w Otwocku, to też powiem że spotkałem się z różnymi, ale naprawdę Dr. Caban jest świetnym specjalistą i naprawdę wie co robić czyli pomóc pacjentowi.
_________________ "Wszyscy śmiejecie się ze mnie bo jestem inny, a ja się z was śmieję bo wszyscy jesteście tacy sami." Jonathan Davis
Jak czytam te wszystkie posty to dochodzę do wniosku, że chyba nie ma idealnego lekarza. ja byłam zadowolona z postawy "mojego operatora". Miałam ustalony termin operacji, a on miał niespodziewany wyjazd na jakieś sympozjum. Powiadomił mnie o tym i zapytał czy wszystko mi jedno kto mnie będzie operował czy też wolę poczekać na Niego jak wróci. Oczywiście poczekałam tydzień. A przecież mógł nic mi nie mówić. Pod narkoza i tak bym nie wiedziała kto mnie operuje . To się nazywa odpowiedzialne podejście do pacjenta. Niestety obawam się, że w tych renomowanych klinikach pacjent jest anonimowy w tłoku wszystkich przypadków.
Wysany: Wto 29 Cze, 2010
Mam przyjemność obcować z panem doktorem.
Tomash ma rację nagabywać nagabywać.Bardzo zakręcony facet, pewnie z powody wielu pacjentów ale to nic przyjemnego jeśli trzeba swój przypadek opowiadać po raz setny.
Co do kontaktu na oddziale nie ma problemu wiadomo zabiegany ale znajduje czas żeby pogadać.
Pacjenci zoperowani przez doktora są zadowoleni, chwalą jego umiejętności.
Mam nadzieję że i mnie niebawem zoperuję to napisze więcej.
_________________ Nigdy nie jest równie daleko od celu,
jak wtedy, gdy nie wiesz,
dokąd zmierzasz.
Status: Endo x 1
Wiek: 47 Doczya: 28 Pa 2009 Posty: 505 Skd: Athlone-Ireland
Wysany: Wto 24 Sie, 2010
Teraz juz jestem po więc mogę coś nakreślić.
Dr Caban bardzo dobry operator ale co się trzeba nachodzić przed operacją to juz inna sprawa.Można nerwowo się wykończyć. Obiecuje i nie dotrzymuje słowa.O wszystko trzeba prosić i przypominać co jest stresujące i wiele łez wylałam przez zmianę decyzji pana doktora.
Mimo to w dniu dzisiejszym jestem wdzięczna że zrobiono mi bioderko. Czas przed operacją to trzy tyg i opłacało się męczyć bo efekt jest zadziwiający. Cały zespół jest bardzo dumny z pracy jaką wykonali.
Mam nadzieje że bioderko będzie sprawne a ja będę szczęśliwa i zadowolona.
Pozdrawiam ciepło
_________________ Nigdy nie jest równie daleko od celu,
jak wtedy, gdy nie wiesz,
dokąd zmierzasz.
Ale to jest podobnie, jak u innego doskonałego operatora z Piekar - widać wszyscy dobrzy operatorzy tak mają - trzeba uzbroić się w cierpliwość, zapewne są tak rozchwytywani, że nie panują nad wszystkimi zobowiązaniami. Najważniejsze, że są dobrzy .