Kilka osób znajomych miało u nich wstawianą endo - bardzo sobie chwala. Jeżeli chodzi o cenę to nie maja tak drogo jak w innych ośrodkach a też jest szybko operacja i potem dochodzenie do siebie.
Ta wiadomość o tej klinice to chyba jedna z lepszych w moim życiu. Mam jednak kilka pytań. Jaki jest całkowity koszt wszczepienia endoprotezy? Czy istnieje możliwość wcześniejszych konsultacji z lekarzami ( od ortopedy usłyszałem iż rzeczywiście moje biodro kwalifikuje się do wymiany, jednakże jestem za młody...)
Przede wszystkim jednak liczę na opinię na temat tejże placówki.
Kilka osób znajomych miało u nich wstawianą endo - bardzo sobie chwala. Jeżeli chodzi o cenę to nie maja tak drogo jak w innych ośrodkach a też jest szybko operacja i potem dochodzenie do siebie.
Candia ,a może masz namiary nr .tel do osoby która miała tam wstawianą endo???
czy może ktoś z forumowiczów ma więcej informacji na temat operacji w Zabrzu??
Status: Endo x 1
Wysany: Sro 02 Cze, 2010
Winrych nigdzie nie zoperują cię już natychmiast bo ty masz takie widzi mi się wszyscy czekamy na endo jedni mniej drudzy więcej zależy od kliniki, szpitala a co do cennika KAŻDA taka placówka powinna mieć umieszczony cennik na stronie jeżeli nie ma to zadzwoń do nich i się dowiedz.
_________________ "Większość rzeczy na tym świecie stworzona została przez ludzi, którzy wytrwali, kiedy zdawało się, że nie ma już nadziei."
Dale Carnegie