Forum Bioderko Strona Gwna

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Autor Wiadomo
Przesunity przez: AgaW
Wto 03 Kwi, 2012
strefaamka.blog.onet.pl
aemka 
Amka

Status: Osteo. Ganza + Endo
Doczya: 19 Cze 2009
Skd: Warszawa
  Wysany: Pi 19 Cze, 2009   strefaamka.blog.onet.pl

Krótka historia mojej osteotomii. Każdy z nas przeżywa to co go spotyka w inny sposób i ja właśnie dodałam kilka słów od siebie. Czasem dobrze wiedzieć, że może być ciężko ... Umieszczam link do bloga aby nie kopiować tego co już raz napisałam :)
Ostatnio zmieniony przez aemka Wto 23 Cze, 2009, w caoci zmieniany 1 raz  

AgaW 

Galaktikus Bioderkus

Status: Osteo. Ganza x 1
Doczya: 07 Cze 2009
Skd: Lubelskie
Wysany: Nie 21 Cze, 2009   

Witaj! Cieszę się że chcesz podzielić się wrażeniami ze swojej choroby. Jednak zaskoczyło mnie podobieństwo Twojego blogu do blogu Katji ( nie uważasz że podobieństwo do blogu Katji jest przesadne ? nie odważyłabym się tak upodabniać swój blog do czyjegoś - może wprowadź zmiany żeby zaznaczyć że nie jest to kopiowanie jej pomysłu?) - wnioskuję z tego że bardzo Ci jej blog pomogł. Widzę, że głęboko przeżyłaś swoją chorobę jak my wszyscy i że Katja zaraziła Cię chęcią pomocy innym chorym. Blog jest miejscem opisywania indywidualnych, niepowtarzalnych odczuć. To forum jest WSPÓLNE dla wszystkich chętnych do pomocy innym ludziom. Jeśli fascynuje Cię pomoc innym ludziom to będzie miło jeśli dołączysz do nas udzielających się tutaj. Forum stworzyła Katja , ale nie dla siebie tylko z myślą o nas wszystkich chorych. Będzie fajnie, jeśli prócz czasu poświęconemu swojemu blogowi zechcesz się przyłączyć do pisania na forum. Wszyscy razem mamy szansę stworzyć coś wspaniałego dla innych ludzi. Ja napisałam dwa tematy narazie. Wcześniej napisałam do Katji o swoich zamiarach- Katja czuwa nad tym żeby forum było spójne i sensowne. Jest bardzo otwarta na pomysły każdej osoby. Jeśli masz ochotę połączyć z nami siły i swoje doświadczenia to będzie bardzo miło. Pozdrawiam!

aemka 
Amka

Status: Osteo. Ganza + Endo
Doczya: 19 Cze 2009
Skd: Warszawa
Wysany: Pon 22 Cze, 2009   

Aga, masz zupełną rację. Blog Katji jest niezgłębioną kopalnią informacji na temat osteotomii i tego jak sobie radzić po niej. Mój w porównaniu, wygląda naprawdę mizernie a pisany jest tylko po to aby pokazać różnice w tym "radzeniu sobie" :) Nie mniej, nie więcej tylko takie właśnie "trzy grosze" wtrącenia. Dzięki za zaproszenie na forum, ale dostalam już jedno od Katji :) Pozdrawiam ciepło.

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: