Wysany: Pi 26 Cze, 2015 jaki lekarz od osteotomi korekcyjnej kolana
wiem,ze jest to forum biodra ale w internecie nie znalazlem tak profesjonalnego forum o kolanie, czy zna ktos dobrego lekarza, ktory specjalizuje sie albo wykonuje osteotomie korekcyjne kolana koślawego, bede wdzieczny za info
Dziekuje za szybka odpowiedz, czytałem troche twoich postow i wiem,ze Dr mielnik uczy sie operacji na kolanach, czy wiesz moze czy jest jakis sposob zadania pytania czy Dr Mielnik wykonuje osteotomie korekcyjne,albo jakimi metodami lecczy kolana, albo moze wie kto jest specjalista w zakresie kolan, ma w koncu duzo znajomych lekarzy, probowałem szukac w necie informacji o doktorze ale nie moge znalezc, pewnie nie dodzwonie sie przez telefon, moze jest jaki mail zeby wyslac zapytanie, bede wdzieczny za info
Status: Kapo x 1
Wiek: 54 Doczya: 11 Wrz 2010 Posty: 21 Skd: południe Polski
Wysany: Pon 21 Mar, 2016
Tylko nie dr M.Mielnik. Zakwalifikował mnie do osteotomii korekcyjnej z implantacją I-balance, jezdziłam do niego kilka razy na konsultacje, odciągnął mnie od prof. Czubaka, twierdząc, że zoperuje mnie lepiej, nowszą metodą.
W szpitalu, dzień przed operacją wycofał się beztrosko, w ogóle go nie interesowało, że przeżyłam z tego powodu ogromny stres.
Wykonał artroskopię po której miała przewlekłego krwiaka, na granicy z zapaleniem ropnym.Ortopedzi byli przerażeni, ledwo z tego wyszłam.