Status: Endo x 2
Wysany: Pi 18 Lip, 2014
kinga napisa/a:
Jeśli podanie ma rzeczywisty powód, to termin zostanie przyspieszony.
prawda najprawdziwsza.
Napisałam o przyspieszenie. Zahaczyłam o wątek ekonomiczny. Bo, to że boli to wiadomo.
..... Że pracuję i bardzo chcę pracować. Że mam aktualnie rehabilitację, która pozwoli mi wrócić do życia, do zajęć... itd itd
Wczoraj przyszła odpowiedź - wniosek rozpatrzono POZYTYWNIE
Mam czekać na nowy szybszy termin i telefon. Murowane do końca 2014r.
Muszę jednak przyznać, że trochę mi słabo. Zostało kilka miesięcy.
pozdr
_________________ Jeśli czegoś pragniesz, to cały świat działa potajemnie, aby udało ci się to osiągnąć.
Mój teściu wystosował odpowiednie podanie gdzie przedstawił stan autentyczny bez żadnego koloryzowania, a że przez zwyrodnienie nie mógł w ogole chodzić to udało mu się przyśpieszyć operacje o pół roku także warto próbować!
Status: Endo x 2
Wysany: Sob 26 Lip, 2014
Dorotko, ja pracuję cały czas. Ustawię tylko jakoś zastępstwo na czas operacji. Prowadzę DG i nawet nie biorę L4, bo okresów nieskładkowych to ja mam wystarczająco dużo, za dużo. Poza tym pfron refunduje część, więc jakoś to będzie.
Pozdr
_________________ Jeśli czegoś pragniesz, to cały świat działa potajemnie, aby udało ci się to osiągnąć.
Esca...Posłuchałam i napisałam o przyśpieszenie operacji.Dziś dostałam odpowiedź: termin na styczeń 2015:) Zaskoczyli mnie tak szybkim terminem.:)Nie wiem teraz tylko jak zdążę ze szczepieniami i innymi zaświadczeniami.
Dasz rade nie poddawaj się a o wszystko zawsze mozna się dopytać do informować trzymam kciuki i wieze ze będzie wszystko oki jak i w to ze w styczniu będziesz piszać co słychać u Ciebie po zabiegu pozdrawiam.....
Co do tematu tez jestem w dzięczny ze takowy jest istniejejak i forum bo gdy w swej histori napisałem o przesunieciu terminu dostałem rade o podaniu,prośbie o zmianie przyspieszeniu terminu co pomogło za co jestem wdzieczny
poprostu warto tu być pomagać słowem myślą boi nam inni pomogą pozdrawiam wszystkich
_________________ " nie smuć się nie warto ciesz się życiem i kazdą jego chwilą".....» Wieloodłamowo złamana miednica, lewa kończyna krótsza o 4 cm
No super że ci się udało tak szybko na terminy niema co narzekać bierze się co dają ,fakt w chłodne dni lepiej się przechodzi i zgadzam się w 100% ale ja osobiście niechałbym trafić na zimę bo jesteś uziemiony w domu a w ciepłe dni po 2 tygodniach można siedzieć na ławedce pod blokiem i się opalać Ale jak powiedziałem super że masz szybki termin i trzeba się z tego cieszyć a ze szczepionkami też zdążysz wystarczy 2 i się spokojnie wyrobisz i masz jeden plus na wakacje już będziesz śmigać i sezon letni cie nie ominie