Forum Bioderko Strona Gwna

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Autor Wiadomo
Leczenie za granicą
piedra32 

Maximus Bioderkus

Status: Endo x 1
Doczya: 28 Pa 2009
Skd: Athlone-Ireland
Wysany: Sob 26 Cze, 2010   

Chcę założyć temat "Leczenie za granicą" ponieważ szukam informacji o klinikach,szpitalach w których robią operację bioderek.
Nie łatwo jest odszukać dobry szpital w Polsce a jeszcze trudniej za granicą.Może znajdą się osoby mające jakąś wiedzę na ten temat i podzielą się nią na forum.

Co o tym sądzicie?

[ Komentarz dodany przez: pasiflora: Pon 28 Cze, 2010 ]
Piedra specjalnie wydzieliłam od twojego postu gdyż zgadzam się z Tobą. Piszcie i wymieniajcie się doświadczeniami za granicą. :-D

zozo 

Gigantus Bioderkus

Status: Endo x 2
Doczya: 11 Lip 2009
Wysany: Sob 26 Cze, 2010   

piedra32, ja poprzez znajomego lekarza pracującego w Niemczech konsultowałam swój przypadek - wysłałam zdjęcie e-mailem i ordynator szpitala, w którym operowali bioderka od razu stwierdził, że ta moja endo to lekarski błąd, ale ostatecznie podejmie decyzję, czy mnie zoperuje po zbadaniu mnie osobiście. Od razu powiedział, że nie wie, czy się podejmie, ale w razie czego skieruje mnie do kliniki w Dreźnie - tam zajmują się trudniejszymi przypadkami. Sądzę, że klinika w Dreźnie jest jedna i łatwo ją znajdziesz w internecie.
Swoją drogą bardzo ceniłam opinię tego ortopedy, który kierował się moim dobrem a nie chęcią zarobienia dla szpitala kolejnej kasy.

piedra32 

Maximus Bioderkus

Doczya: 28 Pa 2009
Skd: Athlone-Ireland
Wysany: Nie 27 Cze, 2010   

Dziękuję zozo będę szukać, fajnie że w Dreżnie bo to nie daleko z Wrocławia. Odnajdę tą klinikę i napisze do nich zobaczymy co mi napisze. Nawet mogę umówić się na konsultacje jeśli wyrażą chęć obejrzenia tego dzieła które wykonał poprzedni partacz.
Pozdrawiam cieplutko

EDIT:

pasiflora Dziękuję serdecznie.Aż się zdziwiłam że dostałam wątek milusio mi się zrobiło.
Szperałam trochę w necie i wynalazłam klinikę w Niemczech robią biodra ale nie robią miednic.
Jako ciekawostka podam Wam cenę wstawienie endoprotezy biodra 19tyś euro - nie żle co???
Ostatnio zmieniony przez pasiflora Pon 28 Cze, 2010, w caoci zmieniany 1 raz  

pasiflora 

Galaktikus Bioderkus

Status: Endo + Kapo
Doczya: 27 Cze 2009
Skd: Polska
Wysany: Pon 28 Cze, 2010   

piedra32 napisa/a:
Jako ciekawostka podam Wam cenę wstawienie endoprotezy biodra 19tyś euro - nie żle co???
Cena kosmiczna U nas taniej i dobrzy specjaliści też są Jednak trzeba się uzbroić w cierpliwość, aby nas zoperowali
piedra32 napisa/a:

pasiflora Dziękuję serdecznie.Aż się zdziwiłam że dostałam wątek Milusio mi się zrobiło.
Heh :* dla Ciebie

MałaMi 
Popularus Bioderkus

Doczya: 23 Wrz 2013
Skd: Kluczbork/Holandia
Wysany: Nie 17 Lis, 2013   

pasiflora napisa/a:
Cena kosmiczna U nas taniej i dobrzy specjaliści też są Jednak trzeba się uzbroić w cierpliwość, aby nas zoperowali

W Polsce od lekarza usłyszałam ok 2lat temu że endoproteza to koszt rzędu 15tyś. Brzmi to lepiej niż 19tyś. euro. :lol:

Cyryl 
Gigantus Bioderkus

Status: Endo x 2
Doczy: 13 Lip 2012
Skd: Wrocław
Wysany: Pon 18 Lis, 2013   

mi zrobili operację w taki sposób, że trudno wyobrazić sobie lepszy i mimo, że żarcie w szpitalu było gorzej niż złe nie szukałbym nic nowego.
gdyby zaczęło mi dokuczać drugie biodro, idę do nich jak w dym.

pasiflora 

Galaktikus Bioderkus

Status: Endo + Kapo
Doczya: 27 Cze 2009
Skd: Polska
Wysany: Pon 18 Lis, 2013   

Proszę trzymać się tematu.

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw