Proponuję mały spontan gdzieś na mieście Dawno się nie widziałyśmy (mówię "śmy" bo póki co nie mamy w naszym "stolicowym" gronie żadnego przystojniaka płci męskiej, który chciałby z nami plotkować liczę, że to się zmieni! )
ewunia123, Nika, madzi_czer, AniaL, Aga, mkmggie, AlaD i inni, którzy są z Wawy i okolic! Co Wy na to, zeby jakoś na dniach spotkać się na kawce i ciachu w jakimś miły miejscu? Osobiście bardzo się za Wami stęskniłam Rzucajcie pomysłami. Gdzie i kiedy?
Jak dla mnie - każda pora jest dobra! Dostosuję się i dopasuję do Was
Status: Endo x 1
Wysany: Czw 24 Wrz, 2009
Katju!
Pomysł doskonały, też już się stęskniłam za sympatycznym towarzystwem. Ponieważ dysponuję czasem ( oprócz następnego piątku 2. 10 )dostosuję się do większości.
Pozdrawiam
_________________ Najwiekszym zwyciestwem nie jest brak porazek, ale podnoszenie sie po kazdej z nich
Konfucjusz
Status: Osteo. Ganza x 2
Wiek: 45 Doczya: 31 Maj 2009 Posty: 145 Skd: z małego pokoju ;)
Wysany: Czw 24 Wrz, 2009
O, jak cudnie - spotkanie!!! Jestem obiema łapkami na tak! Kobitki, tylko ja jestem mocno okrojona z wolnym czasem i jedynie weekendy wchodzą u mnie w rachubę Czy jakieś niedzielne popołudnie również wchodzi w grę?
_________________ "Kiedy śmieje się dziecko śmieje się cały świat" (J. Korczak)
Przejrzałam wlaśnie zakładkę użytkowników i wyłuskałam z niej resztę osóbek, które kotwiczą w Warszawie (okolicach). A mam na myśli: Fizkom, aemka, Eva, salomcia, annador70, marcysia, jakubmarcinski. Niektórzy z nich nie udzielali się jeszcze na forum, albo zaledwie się przywitali, inni - są nam dobrze znani Hej, może chcielibyście poznać się face to face Byłoby miło!
I dla mnie jest to świetna wiadomość i bardzo chętnie wpiszę się na listę! Niestety u mnie też w tygodniu różnie z czasem, bo wychodzę z pracy najwcześniej o 16-tej:-/ i tylko weekendy mam wolne.
Jeśli o mnie chodzi - pasuje A jak Wam?
Podajcie godziny które proponujecie i może pomyślmy nad jakimś miejscem konkretnym (z dobrym dojazdem dla preferujących miejski transport )?
Hm... jesli chodzi o moją propozyję miejsca... znam mnóswtwo ale wlaśnie z kiepskim dojazdem. Fajnie jakby były miękkie kanapy Pomysle i dam znać!