Forum Bioderko Strona Gwna

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Autor Wiadomo
[PYTANIE] Kilka Lat po operacji trzaskajacego biodra-Nawrot?
agnessa 
Mikrus Bioderkus

Status: Inne operacje
Doczya: 07 Cze 2011
Skd: dolnoslaskie
Wysany: Pi 10 Cze, 2011   [PYTANIE] Kilka Lat po operacji trzaskajacego biodra-Nawrot?

Witam
Przeczytalam z kilkanascie forum na temat trzaskajacego biodra i nigdzie nie znalazlam nikogo z moim problemem, wiec zwracam sie do was moze ktos z was ma tak samo.

Jestem juz 5 lat po operacji biodra prawego tzn Plastyki Z. Po operacji wszystka bylo swietnie nawet trzaski w drogim biodrze ustaly i bol minol. Co prawda dalej nie moge np nalozyc nogi na noge albo siedzies z kolanami blisko siebie bo to boli ale lekarz uprzedzil o tym.
Wiec teraz po tych latach zaczyna chyba sie od nowa. Co prawda biodro nie przeskakuje ale miesnie tak bola ze nie idzie wytrzymac a do tego krzyze(kregoslup). NIepokoji nie to ze w kolanie prawym cos letko przeskakuje.

wiec zastanawiam sie czy to moze byc nawrot?? albo cos innego powiazanego z tym miesniem.

niestety przebywam za granica i do ortopedy trzeba czekac miesiacami a nie mam mozliwosci zjechac do polski i zobaczyc sie z moim oropeda.
Moze ktos z was mial taki przypadek. Lekaz po operacji wspominal ze trzeba uwazac na nogi bo od tego moga wystopic problemy z kolanami ale glebiej sie w to nigdy nie zapatrywalam.

pozdrawiam

a i jescze jedno wie moze ktos jak to schorzenie po angielsku sie nazywa. nie chodzi mi o doslowne przetlumaczenie ale o poprawna nazwe zeby lekaz wiedzial o czym mowa

Dobra_Wrozka 
Karolina Knec
Bioderkus!!!

Status: Psycholog
Doczya: 30 Mar 2010
Skd: Hamburg-Szczecin
Wysany: Pi 10 Cze, 2011   

Podaj lekarzowi lacinska nazwe : Coxa saltans , ang.chyba: clicking hip

pzdr.

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw