Wysany: Pi 10 Cze, 2011 [PYTANIE] Kilka Lat po operacji trzaskajacego biodra-Nawrot?
Witam
Przeczytalam z kilkanascie forum na temat trzaskajacego biodra i nigdzie nie znalazlam nikogo z moim problemem, wiec zwracam sie do was moze ktos z was ma tak samo.
Jestem juz 5 lat po operacji biodra prawego tzn Plastyki Z. Po operacji wszystka bylo swietnie nawet trzaski w drogim biodrze ustaly i bol minol. Co prawda dalej nie moge np nalozyc nogi na noge albo siedzies z kolanami blisko siebie bo to boli ale lekarz uprzedzil o tym.
Wiec teraz po tych latach zaczyna chyba sie od nowa. Co prawda biodro nie przeskakuje ale miesnie tak bola ze nie idzie wytrzymac a do tego krzyze(kregoslup). NIepokoji nie to ze w kolanie prawym cos letko przeskakuje.
wiec zastanawiam sie czy to moze byc nawrot?? albo cos innego powiazanego z tym miesniem.
niestety przebywam za granica i do ortopedy trzeba czekac miesiacami a nie mam mozliwosci zjechac do polski i zobaczyc sie z moim oropeda.
Moze ktos z was mial taki przypadek. Lekaz po operacji wspominal ze trzeba uwazac na nogi bo od tego moga wystopic problemy z kolanami ale glebiej sie w to nigdy nie zapatrywalam.
pozdrawiam
a i jescze jedno wie moze ktos jak to schorzenie po angielsku sie nazywa. nie chodzi mi o doslowne przetlumaczenie ale o poprawna nazwe zeby lekaz wiedzial o czym mowa