Wysany: Pi 12 Mar, 2010 Szpital Kliniczny im. Wiktora Degi POZNAŃ
Trafiłam do niego przypadkiem, kiedy po 38 latach szukałam kontaktu z Kliniką, w której byłam operowana jako dziecko. Rejestrując się telefonicznie poprosiłam o zapisanie do dobrego lekarza:) Powiedziałam, że czekałam trzydzieści lat to pół roku mogę poczekać jeszcze. Los "rzucił" mnie pod opiekę dr Woźniaka - i jestem mu za to niesłychanie wdzięczna.
Doktor operuje na oddziale II B w poznańskiej Klinice, razem z dwoma innymi lekarzami: dr Tomaszem Owczarskim i młodym lekarzem Patrykiem Nikatrowiczem. Wszyscy wspaniali, zainteresowani leczeniem - zero znudzenia i rutyny!!! Polecam cały oddział, siostra oddziałowa i pielęgniarki - raj! Nawet salowe chętne do pracy i z poczuciem humoru.
Ponieważ na oddziale operuje zespół młodych lekarzy - co może niektórych zrażać - na operację w zeszłym roku 2009 czekało się 3 m-ce!!!!!
Tu namiary na Klinikę
http://www.sk4.am.poznan.pl/
_________________ Szczęśliwie po:)
Ostatnio zmieniony przez kinga Pon 18 Lut, 2013, w caoci zmieniany 4 razy
Magdaleno47 chciałam napisać male sprostowanie co do oddziału na którym operuje doktor Wożniak według mnie on operuje na oddziale IID poniewaz ja byłam operowana na oddziale IIB i tam operują dr Nowicki i dr Kaczmarek także bardzo dobrzy specjaliści.
Wysany: Sro 29 Gru, 2010 Szpital Kliniczny im. Wiktora Degi w Poznaniu
Z czystym sumieniem polecam tę Klinikę i chyba wszystkich pracujących tam lekarzy.
To dzięki nim wstawiono mi endo w tak młodym wieku (głowny argument jak się okazało później było to iż jestem młodą mężatką i nie mogę uprawiać seks-u z mężem )
Endo było sprowadzane ze Stanów.W styczniu minie 17 lat i gdyby nie wypadek to jestem pewna że spokojnie mogłabym chodzić na nim dalej.
Teraz chciałabym móc być tam operowana i postaram się zrobić wszytko aby tak było...bo zwyczajnie się boję żeby mi nikt nie spaprał i abym wróciła do tej samej sprawności.
Być może dużo też w tym mojej zasługi że mam prosty kręgosłup nie kulałam ponieważ wcześniej uprawiałam balet.
Status: Endo x 1
Doczya: 05 Maj 2011 Posty: 11 Skd: wielkopolska
Wysany: Sob 07 Maj, 2011
Zgadzam się,że szpital prof.Degi jest super,też tam byłam operowana.Mam jednak bardzo duże zastrzeżenia do oddziału rehabilitacyjnego l D-tego oddziału nie polecam.
Status: Endo x 1
Doczya: 05 Maj 2011 Posty: 11 Skd: wielkopolska
Wysany: Czw 12 Maj, 2011
We wtorek 10maja byłam na ll pooperacyjnej kontroli u drWożniaka.To jest prawdziwy LEKARZ-ciepły,cierpliwy,rzeczowy i długo by wymieniać.Chapeau bas Panie Doktorze Wożniak.
Ortopeda Waldemar Wożniak pacuje Rehasport -Clinic ul Górecka 30 Poznań
tel 6183388989 prywatna wizyta 180 zł wizyty zapisy na nfz 2.05,2014 r na 2 półrocze.
Ortopeda -dom ul bednarska 14 Poznań
tel 607990540 wizyta 100 zł
Klinika Ortopedi Ogólnej Onkologi i Traumatologi odz 2D Uniwersytetu Medycznego w Poznaniu.