Forum Bioderko Strona Gwna

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Autor Wiadomo
Przesunity przez: kinga
Pon 04 Lip, 2011
Moja historia -Ania3008
duska 

Gigantus Bioderkus

Status: Endo x 1
Doczya: 01 Lip 2009
Skd: Kraków
Wysany: Pon 24 Maj, 2010   

Danka, część nas skarży lekarzy ale prawde mowiac jest to proces bardzo czasochlonny, energochlonny i kosztochlonny. Tak, niestety, zeby załozyc sprawe trzeba tez miec za co..
Ja osobiscie, chcac skarzyc lekarza o ewidentny bład, rozbilam sobie twarz o stwierdzenie kolejnego lekarza, ktory wczesniej mowil, ze endo bylo pod ewidentnie zlym katem, ze "on nic nie mowi, bo go nie bylo przy operacji" :) Udowodnienie, ze mozna bylo inaczej wstawic a zostalo wstawione zle jest bardzo trudne i bardzo kontrowersyjne.. Poza znanymi mi przypadkami ewidentnymi (typu ortopedyczne zaszycie chusty ;) ) cała reszta jest naprawde trudna do udowodnienia, bo trzeba wykazac niedouctwo albo zlą wolę. A najczesciej sprawa sie konczy na BARDZO trudnych warunkach operacyjnych..Dopóki operacje nie beda nagrywane na kamerach to tak bedzie, bo lobby lekarskie jest wyjątkowo silne i lojalne wobec siebie. A nagranie ich na dyktafon bez zgody nie jest dowodem.
Mam nadzieje, ze to sie bedzie w Polsce zmieniac, tylko nie wiem czy ja osobiscie tego dozyję..

danka 

Bioderkus!!!

Status: Przed
Doczya: 03 Lut 2010
Skd: Górny Śląsk
Wysany: Pon 24 Maj, 2010   

duska, Wiem,że to droga po wertepach i nawet biegli sądowi nie są bezstronni.No i że to kosztuje.Ale krew mnie zalewa,jak czytam jaką krzywdę zrobili niejednej z Was.W Angorze czytuję taki cykl artykułów " Polski pacjent".duska, ja może nie doczekam się zmian na lepsze,ale obyś Ty doczekała!

ania3008 
ania3008
Mikrus Bioderkus

Status: Endo x 1
Doczya: 21 Sty 2010
Skd: Piotrków Tryb.
Wysany: Wto 25 Maj, 2010   

Dziękuję za wszystkie porady !
Walczyć o swoje zdrowie będę za wszelką cenę .Do Otwocka mam zadzwonić na początku lipca tak dzisiaj się z tą panią w sekretariacie telefonicznie umówiłam, nie dam im odporu nie odpuszczę .Jeżeli macie jeszcze jakieś porady to piszcie ,bo tu gdzie mieszkam nie ma takich osób z którymi można było pogadać ,wymienić się doświadczeniami .
POZDRAWIAM WSZYSTKICH

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: