Jedyne w naszym regionie (niby uzdrowiskowym; z uczelnią, która kształci fizjoterapeutów) centrum rehabilitacji przez duże R
W końcu nie trzeba jeździć daleko, by znaleźć fachową opiekę
ul. Jagiellońska 37 (obok starego szpitala)
58-560 Jelenia Góra - Cieplice
Rejestracja pod nr tel.
722 072 777
Młoda, drobna dziewczyna z ogromną pasją, zaangażowaniem wiedzą i doświadczeniem
no i z tym "czymś", co powinien mieć każdy terapeuta tzw. "iskrą bożą"*
to coś więcej niż zapał do pracy, czy do pomocy innym Jej się naprawdę chce
chce i wie jak
DODATKOWE PLUSY Centrum: zero schodów, przestronny gabinet, szatnia i łazienka nie trzeba się przeciskać i uważać na tysiące rzeczy
łatwy dojazd, parking na przeciwko
Ja się cieszę, że po operacji (i oczywiście przed) będę miała kogoś na miejscu
Natalia spadła mi z nieba
Dziś spędziłam u Niej prawie 4 godziny i z czystym sumieniem polecam wszystkim
Status: Inne operacje
Wysany: Wto 11 Maj, 2010
Kinga, dzięki wielkie za namiary, dobrze, ze przeczytałam Twój post, bo miałam właśnie wybrac się do jednego z tych, któryego masz na "drugiej' liście ;0)
Miło słyszeć jak bardzo zadowolona jesteś z Natalii, mojej imienniczki Kinga a może zapytaj się Natalii czy nie zna kogoś takiego dobrego z okolic mojej miejscowości (Gorzów, Choszczno itd.) Mogłabyś to uczynić??? Jeśli tak to Serdecznie dziękuję czekam na wiadomości
_________________ "Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało ci się to osiągnąć"
Status: Inne operacje
Wysany: Pi 04 Cze, 2010
Dzisiaj pierwszy raz byłam u Natalii - i na pewno nie ostatni. Niesamowita pasja, zaangażowanie, umiejętności i cierpliwość (do moich nieskoordynowanych ruchów). Spędziłam tam dzisiaj ponad 2 godziny. Okazuje się, że z bioderkiem nie jest tak tragicznie, teraz przede wszystkim zajmujemy się kręgosłupem ;0)
Będzie dobrze. Polecam z czystym sumieniem.
Kinga, wielkie dzięki!