specjalista rehabilitacji II st.
Specjalista rehabilitacji I stopnia od 1995 r., specjalista rehabilitacji II stopnia od 1998 r., asystent - nauczyciel kinezyterapii na Wydziale Rehabilitacji AWF Warszawa od 1996 r., absolwent wielu kursów specjalistycznych w koncepcji PNF - terapeuta koncepcji PNF wg Knott i uczestnik kursu terapii manualnej wg koncepcji Kaltenborna - Evjentha, ponad 10 letnie doświadczenie kliniczne w rehabilitacji ortopedycznej
Przyjmuje w przychodni w warszawskiej Arcadii.
Bardzo mi pomógł po operacji. Kompetentny, a przy tym, bardzo kontaktowy i sympatyczny człowiek. Zostałam zbadana, przeprowadził dokładny wywiad na temat mojej kondycji w całości. Wszystko dokładnie wytłumaczył i cierpliwie odpowiadał na pytania, co było dla mnie ważne o tyle, że bezpiecznie się czuję, kiedy wiem, co z czego wynika i na co w związku z tym powinnam zwracać uwagę. Zauważył odpowiednio wcześnie, że mimowolnie odciążam operowaną nogę, co m.in. bardzo obciąża zdrowe biodro i kręgosłup.
Opracował dla mnie zestaw ćwiczeń, co pewien czas modyfikowany, który mogłam wykonywać w domu po wypróbowaniu na miejscu i korekcji ew. błędów.
Najważniejsze, że osteotomia metodą Ganza nie była dla niego nowinką, a z czym spotykałam się wcześniej.