Forum Bioderko Strona Gwna

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Autor Wiadomo
dr n. med.Jarosław Ucieklak
dania718 
dania718
Mikrus Bioderkus

Status: Przed
Doczya: 19 Kwi 2015
Skd: warszawa
Wysany: Nie 19 Kwi, 2015   dr n. med.Jarosław Ucieklak

Witam

Wybieram się na konsultacje i operacje wstawienia endoprotezy biodra do dr Jarosława Ucieklaka ze szpitala czerniakowskiego na Stępińskiej.
Czy ktoś miał do czynienia z tym specjalistą lub miał zabieg wszczepienia endoprotezy w wyżej wymienionym szpitalu?
Czy ktoś z forumowiczów słyszał o historii lub sam miał wszczepioną endoprotezę wyprodukowaną na indywidualne zamówienie pacjenta?

Będę wdzięczna za pomoc

crust 
Bioderkus!!!

Status: Endo x 2
Doczy: 17 Sty 2015
Skd: 05-500
Wysany: Pon 18 Maj, 2015   

Hej

W styczniu miałem operowane lewe biodro. Pomimo komplikacji z dobraniem endo ( mam wielkie kości ) i koniecznymi przeszczepami chodzę, jeżdżę na rowerze i wracam do pełnej sprawności. W moim przypadku i szpital i lekarz na tyle się sprawdzili że powierzam im drugie biodro. Moja ciocia też miała tam robioną endo, 3-4 lata temu i jest zadowolona, też będzie u J.Ucieklaka robiła drugą nogę.
Jakby co pisz na priw i pytaj.

Pozdrawiam.

memejson 
Mikrus Bioderkus

Status: Endo x 2
Doczya: 10 Sie 2015
Skd: Warszawa
Wysany: Pon 10 Sie, 2015   Re: dr n. med.Jarosław Ucieklak

dania718 napisa/a:
Witam

Wybieram się na konsultacje i operacje wstawienia endoprotezy biodra do dr Jarosława Ucieklaka ze szpitala czerniakowskiego na Stępińskiej.
Czy ktoś miał do czynienia z tym specjalistą lub miał zabieg wszczepienia endoprotezy w wyżej wymienionym szpitalu?
Czy ktoś z forumowiczów słyszał o historii lub sam miał wszczepioną endoprotezę wyprodukowaną na indywidualne zamówienie pacjenta?

Będę wdzięczna za pomoc

Hej, Powiedz mi jak się zapisałaś na operację do p.Ucieklaka ? bo ja bym chciała się zapisać też do niego na biodra, czy jak pójde prywatnie to mnie zapiszę do Szpitala Czerniakowskiego na operację?

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: