Forum Bioderko Strona Gwna

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Autor Wiadomo
Warszawa-Radość Gabinet Fizjoterapii "Seneca"
barbórka 

Popularus Bioderkus

Status: Endo x 2
Doczya: 31 Pa 2009
Skd: Warszawa
Wysany: Wto 15 Lis, 2011   Warszawa-Radość Gabinet Fizjoterapii "Seneca"

Chciałam serdecznie polecić gabinet fizjoterapii "Seneca" znajdujący się w prawobrzeżnej Warszawie, niedaleko przystanku kolejowego Radość na trasie do Otwocka.
Z pomocy prowadzących go pań rehabilitantek korzystałam zarówno przed operacjami wstawienia endoprotez, jak i po nich. Jedno mogę powiedzieć: przemiłe panie przeprowadziły mnie przez ten trudny okres śpiewająco i właśnie im zawdzięczam, że dziś chodzę z przyjemnością. Oprócz ogromnej fachowości i umiejętności wczucia się w dolegliwości pacjenta obie panie odznaczają się ujmującym sposobem bycia i cierpliwością wobec przeważnie zbolałych i "marudzących" pacjentów. Zawsze mają uśmiech na ustach, a godzina rehabilitacji mija niczym sesja z psychoterapeutą. Serio - zawsze wychodziłam od nich w doskonałym humorze.
Mają ukończone liczne kursy i nadal się szkolą, są na bieżąco z najnowocześniejszymi metodami stosowanymi w indywidualnej rehabilitacji, stosują terapię manualną, funkcjonalną - nie jestem w stanie spamiętać tych wszystkich mądrych metod, ale jedno jest pewne: skutkują.
kontakt:
Gabinet Fizjoterapii "Seneca"
04-852 Warszawa-Radość
ul. Patriotów 249 róg Klimatycznej
tel. 22 - 615 34 83
p. Małgorzata Wyszyńska 602 306 482
p. Dorota Szuniewicz-Świtalska 501 523 205
Ostatnio zmieniony przez Katja Pon 16 Lip, 2012, w caoci zmieniany 1 raz  

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach