Co do 3 października, soboty - nie musimy się spotykać wieczorem (co na pewno nie pasuje madzi_czer bo ma już plany na wieczór), ale co powiecie na sensowne popołudnie? Porę, w której z reguły ludzie nic szczególnego nie planują? Czyli np. 15-16 godz.? Skoro najmniej dogodny termin jest dla AniaL i madzi_czer to czekamy dziewczyny na Was, czy taka opcja wchodzi w rachubę?
Status: Osteo. Ganza x 2
Wiek: 45 Doczya: 31 Maj 2009 Posty: 145 Skd: z małego pokoju ;)
Wysany: Wto 29 Wrz, 2009
Mam dylemat! Jesli chodzi o mnie, to w sobote nie dam rady. Rano maz jedzie do Torunia i spotkamy sie dopiero u znajomych wieczorem. Mama tez tego dnia ma dyzur w pracy, wiec nie mam komu Tuski zostawic Moze tym razem spotkajcie sie beze mnie, a na nastepne spotkanie postaram sie stawic
_________________ "Kiedy śmieje się dziecko śmieje się cały świat" (J. Korczak)
Status: Osteo. Ganza x 1
Doczya: 12 Wrz 2009 Posty: 20 Skd: Ukraina
Wysany: Wto 29 Wrz, 2009
Cześć, dziewczyny. Mogę też? Mam na imię Luba. Nie pisałam jeszcze na forum o swoich problemach, ale chętnie się spotkam z Wami. W sobotę akurat mi pasuje.
Cześć, dziewczyny. Mogę też? Mam na imię Luba. Nie pisałam jeszcze na forum o swoich problemach, ale chętnie się spotkam z Wami. W sobotę akurat mi pasuje.
Witaj Luba! No jasne! Miło będzie nam Cię poznać! Będzie wesoło! Napisz nam więcej o sobie w temacie "Tu się przedstawiamy". Ciesze się że do nas trafiłaś.
No to jak dziewczyny? Sobota? Czy przesuwamy na jakiś inny dzień? Co prawda madzi_czer nie pasuje - szkoda , ale zgrać się wszystkie w jednym terminie zawsze będzie nie lada wyzwaniem... Mam zresztą nadzieje, że spotkanka będziemy robić nie rzadko Więc będzie jeszcze tysiąc okazji. No to planujcie i piszcie. Ja jestem otwarta.
Status: Osteo. Ganza x 1
Doczya: 12 Wrz 2009 Posty: 20 Skd: Ukraina
Wysany: Czw 01 Pa, 2009
Dzięki Katja, napiszę na pewno o sobie, a raczej o chorobie mojego syna. Właśnie w niedziele wyjeżdżam po niego na Ukrainę, a w sobotę jestem jeszcze w Warszawie i chętnie się spotkam z Wami.
edit: 01.10.09r., godz. 8:41
Nika napisa/a:
Dla mnie sobota jest ok.
Lubenka, mieszkasz w pięknym kraju! Witaj!
Witaj, Nika. Mieszkam teraz w Polsce, pochodze z Ukrainy. Zgadzam się z Tobą Miło mi będzie Cię poznać.
Ostatnio zmieniony przez madzi_czer Czw 01 Pa, 2009, w caoci zmieniany 3 razy
Status: Endo x 1
Witaj Luba w naszym fajnym towarzystwie. Miło Cię poznać.
To jak z tym spotkaniem? Sobota dla mnie jest OK. Załatwię opiekę dla mojego wnuczka i jestem wolna.Pogoda co prawda kiepska, ale to chyba dla nas pestka
Ewa, kochana, nie tak łatwo wykpić się z wymyślania miejsca Dawaj tu jakąś propozycję, bo coś czuję, że znowu ja będę tylko kombinowała. Chyba gdzieś w centrum, co? Żeby każdy miał dobry dojazd, co do godziny proponuje np. 16.
No to proszę o propozycje miejsca
Status: Endo x 1
Masz rację Katju kochana, faktycznie chciałam się wykpić z propozycji, ale powiem szczerze że od długiego czasu nigdzie nie bywam że jest mi naprawdę trudno coś zaproponować. Myślę że Wy młode dziewczyny bardziej znacie jakieś fajne miejsce,czy nie mam racji??
_________________ Najwiekszym zwyciestwem nie jest brak porazek, ale podnoszenie sie po kazdej z nich
Konfucjusz
Dobra, kawiarnia (preferujemy kawkę z ciachem) czy restauracyjka (mamy ochotę przy okazji coś schrupać)? Jak określimy potrzeby łatwiej będzie dopasować miejsce. Dajcie znać, to zaraz rzucę pomysłami!
Status: Przed
Doczy: 19 Cze 2009 Posty: 80 Skd: Kielce
Ha ha ha! Ale Wam fajnie! Tez bym się spotkałzmoimi damami serca! A jak! I zabrałbym Was nie na kawkę ale do klubu bioderkami poruszać! Oj moje panie, już ja bym się Wami zajął
Ha ha ha! Ale Wam fajnie! Tez bym się spotkałzmoimi damami serca! A jak! I zabrałbym Was nie na kawkę ale do klubu bioderkami poruszać! Oj moje panie, już ja bym się Wami zajął